- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1203 üzenetére
Sztem meg az egész gép úgy szar, ahogy van...komolyan! XP nincs felrakva már ősz óta mivel összeomlott és nem lehet azóta se felrakni (első bejelntkezés után behal 6-7x próbáltam felrakni) Vista jól működik XP helyett.
Most viszont olyat csinál ez az idióta Vdub, hogy ki akarok vágni egy jelenetet videóból (H264, 25 fps, AVI) és elmenteni full process módban 23.976fpsre, XViD kódolással, erre lekódolja az adott frame-t amin áll a Vdub csúszkája, és a végeredmény egy videó, ami egy több mp-es állókép lesz. Ezt betöltve Vegasban pedig egy sötét képernyőt kapok.
Mit tudok tenni ??? Ennyire szar a vdub Vista alatt? Vagy a kodekjeim nem jók ??? (Irtam korábban, mindenből a legfrisebb, 01.27-ei K-Lite van fennt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech szerviz
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest