- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár #2089 üzenetére
Drótszamár! Sajnos, nem tudtam megnyitni, amit átküldtél, mert nem találok linket, de biztosan sikerült. Neked! De nem nekem. Én is meg akartam csinálni, ahogy leírtad, de egy fekete videót kaptam (legalább nem volt pöttyös). Azt hittem azért, mert a Pass 2 előtt későn mentem vissza a videó elejére és már elkezdte a folyamatot. A 2 Pass között és a 2. után ezt a hibaüzenetet kaptam:
Amikor feljött ez az ablak, leokéztam. Nem tudom, hogy a másikban pontosan ezek a számok voltak-e, de formailag így nézett ki.
A lükeségem miatt meg akartam ismételni az egész műveletet, de nem tudta megnyitni a fájlt (és egy másik mp4-et sem). Itt a hibaüzenet:
Valaminek a torka véres, de nem tudom, minek!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest