- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Leírom picit pontosabban hátha.
Szóval lenne virtualboxban egy virtualizált mikrotik router.
2 adapterrel1. Bridge - Itt dhcpvel kap netet
2. Belső csatoló. - itt statikusan megadok egy ip cimet pl 10.11.11.0./24emellett van virtualizálva egy windows server Amely ugye a 10.11.11.1-et kapja
webserver lett belőle. ftp tárhely és weboldal.
Ezt a kettőt szeretném majd elérni mondjuk bárhonnan.
Szóval ebben az esetben is csak egy port forward kell ugyan úgy a szolgáltatótól kapott routeren vagy ezt már a virtualizált routeren kellene? -
norbert400
tag
Sziasztok.
Hogy tudnám megvalósítani hogy a virtuálisan futó windows serveremen lévő ftp-t távolról is elérjem?
Valami leírás is megfelelne.Köszönöm nektek.
-
norbert400
tag
igen.
Viszont azóta felraktam virtualizálva mikrotik ost, beállitottam a bridget kártyát rá majd mikrotikre felraktam a dhcpt és nem jó. nem kap ipt.
Nos a gond az hogy egy héttel ezelőtt lett upc adslből upc fiberpower. Új routert is kaptam a sajátom helyett és hát fogalmam sincs mit kéne átálitani.

-
norbert400
tag
Sziasztok.
Feltettem a windows servert és a win10et virtuálisan (virtualbox) hálózati beállitásoknál hiába állitom be a 10et v a servert bridgelt kártyára, nincs net. Ez miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs