Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
Fenn van a virtuális XP. Látja az egeret, de amikor felrakom az egér driverét (XP 32-es driver is van hozzá) a plusz gombok miatt, akkor a programja már nem érzékeli az egeret. A fő gépen lévő alapbeállítások működnek a virtuális XP-n és a Virtualbox-hoz is tudok társítani 1db beállítási formát, de jó lenne ha a virtuális XP-n is minden programhoz saját kiosztást tudnék rendelni.
Próbáltam a Virtuálbox-ban a konfigurálásnál, az USB részen hozzáadni az egeret, amit meg is tudok tenni, de amikor betölt az XP, az egér lekapcsol teljesen és egyik rendszeren sem működik; csak a teljes gép újraindítása segít. -
lalakov
senior tag
Importolt oprendszernél meg tudom választani, hogy melyik partícióra kerüljön?
Az alapértelmezett gép mappába fogja tenni? -
lalakov
senior tag
Virtualbox-ban, XP-n lehet virtuális meghajtót (Daemon Lite) használni? Office-t tennék fel .iso-ból és nem szeretnék cd-vel foglalkozni, ha lehetséges.
-
lalakov
senior tag
Köszönöm.
A kérdésem feltevésénél nagyon örültem volna ennek a válasznak, most viszont kicsit összezavarodtam. Kutakodtam magam is és találtam egy Portable Virtualbox programot, amivel hordozhatóvá lehet tenni a virtuális op. rendszert. Mi a különbség a két mód között?
Ha a Portable-lel csinálom, akkor a másik gépre nem kell feltennem semmit se, csak rádugom és működik?
Ha a sima Virtualbox-szal, akkor meg fel kell tennem ugyanazt a verziót (esetleg ugyanúgy be is kell állítanom) és csak akkor fog működni? -
lalakov
senior tag
Lehetséges a következő variáció?
Felteszem a W7-re a Virtualboxot, de a virtuális XP-t egy külső meghajtóra (HDD, esetleg SSD(van egy 64GB-os ebből is elfekvőben)). Ezután mondjuk egy W10-es laptopra (ami jelenleg nincs meg) felteszem ugyanazt a verziószámú Virtualboxot. Lehetséges hogy a külső eszköz átcsatlakoztatásával, egyből működjön a virtuális XP?
-
lalakov
senior tag
Nézem és olvasom a telepítés menetét. Újabb kérdések merültek fel bennem.
- Nem akarom, hogy a virtuális XP nethez jusson, így amikor feljön a Network Interface, egyszerűen csak nemet nyomok és más gondom nem lesz vele?
- A fizikai merevlemez mérete fix vagy dinamikus legyen? XP-nek mennyi hely kell?(ami program felmegy hozzá, azt hozzászámolom majd) A végleges verzió majd egy W10-es 128GB-os SSD-s laptopra fog kerülni egyszer, amin szűkösebbek lesznek a keretek.(jelenleg a teszt verzióban van bőven helyem egy külső HDD-n)
- Mennyi memóriát illik beállítani neki, ha 4GB van összesen? -
lalakov
senior tag
MaCS_70, brd: Köszönöm, megnyugtattatok.

-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek, de nulla vagyok a témában.
Gépen W7 van (idővel W10 lesz) SSD-n, virtuálboxban XP lesz telepítve. Bezavar ez valamit az SSD működésébe?Köszönöm,
lalakov
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még jobb. Köszönöm.