Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sorbit_4
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit bajban vagyok. Egy éve vettem egy új gépet 2Mbyte RAM-al. Nem tudtam, hogy az öreg Win98 nem szereti a sok RAM-ot. 99%-ban Win XP-vel használom. Nagyon ritkán szükségem van Win98-ra és most eljött ez az idő. A gép egyébként alkalmas a Win98-ra (fel is telepítettem egy külön partícióba) csak a RAM miatt azt írja ki hogy:Kevés a memória a program számára
ha command line-os progit akarok futtatni.
Úgy gondoltam felrakom a Virtualboxot és arra egy Win98-at és ott talán megy.
Itt kéne egy kis segítség attól, akinek van ilyen konfigja:- Lehet-e fájlmegosztást csinálni a Win98 (guest) és a WinXP (host) között.
- USB pent lehet-e használni a (guest) Win98-on, fogadja-e a Win98 a pen drivert?
- Megy-e a DOS szekciója a Win98-nak (pl.: sys parancs az USB pen-re)Mindegyik fontos lenne. Enélkül nincs értelme belefogni.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest