- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sorbit_4
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit bajban vagyok. Egy éve vettem egy új gépet 2Mbyte RAM-al. Nem tudtam, hogy az öreg Win98 nem szereti a sok RAM-ot. 99%-ban Win XP-vel használom. Nagyon ritkán szükségem van Win98-ra és most eljött ez az idő. A gép egyébként alkalmas a Win98-ra (fel is telepítettem egy külön partícióba) csak a RAM miatt azt írja ki hogy:Kevés a memória a program számára
ha command line-os progit akarok futtatni.
Úgy gondoltam felrakom a Virtualboxot és arra egy Win98-at és ott talán megy.
Itt kéne egy kis segítség attól, akinek van ilyen konfigja:- Lehet-e fájlmegosztást csinálni a Win98 (guest) és a WinXP (host) között.
- USB pent lehet-e használni a (guest) Win98-on, fogadja-e a Win98 a pen drivert?
- Megy-e a DOS szekciója a Win98-nak (pl.: sys parancs az USB pen-re)Mindegyik fontos lenne. Enélkül nincs értelme belefogni.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest