Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sorbit_4
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit bajban vagyok. Egy éve vettem egy új gépet 2Mbyte RAM-al. Nem tudtam, hogy az öreg Win98 nem szereti a sok RAM-ot. 99%-ban Win XP-vel használom. Nagyon ritkán szükségem van Win98-ra és most eljött ez az idő. A gép egyébként alkalmas a Win98-ra (fel is telepítettem egy külön partícióba) csak a RAM miatt azt írja ki hogy:Kevés a memória a program számára
ha command line-os progit akarok futtatni.
Úgy gondoltam felrakom a Virtualboxot és arra egy Win98-at és ott talán megy.
Itt kéne egy kis segítség attól, akinek van ilyen konfigja:- Lehet-e fájlmegosztást csinálni a Win98 (guest) és a WinXP (host) között.
- USB pent lehet-e használni a (guest) Win98-on, fogadja-e a Win98 a pen drivert?
- Megy-e a DOS szekciója a Win98-nak (pl.: sys parancs az USB pen-re)Mindegyik fontos lenne. Enélkül nincs értelme belefogni.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LED világítás a lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest