Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- W11 pls
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
>_pistike_<
csendes tag
Helló!
Megírom a megoldást is hátha vki belefut ebbe a hibába
Nem volt meg a jogosultságom. És ez volt a baj.
Csakhogy én azt hittem h rendszergazdaként ha belépek akkor minden jogosultságom megvan hozzá de nem. A Partition Magic 8 vagy az Xp mindenkitől minden jogot elvett csak a systemnek volt jogosultsága h csináljon a mappával vmit.
De miért van az hogy Xp alatt ha rendszergazdaként lépsz be, és ugy megnézed a mappa tulajdonságait, akkor azt látod h: általános, megosztás, testreszabás.
Ha viszont CSÖKKENTETT módban lépek be mint rendszergazda akkor már a mappa tulajdonságai már ezek: általános, biztonság, testreszabás
Na mind1.
a probléma megoldodott.
Mindenkinek köszönöm a segítségét!!! -
>_pistike_<
csendes tag
hát az is elég szivás. De én ezt nem tudom megcsinálni mivel a scandisk ha dos-ba futtatom akkor ugye csak a fat32s particiokat látja. nekem meg ntfs particiom van. És ezért nem tudom futtatni a régi dosos változatot. Az Xp-be ami van az meg nem talál semmi hibát.
És az a baj h nem is tudom mi a hiba -- vagy nincs is hiba csak télleg nincs jogom megnyitni az mappát, mint a system volume information mappát . De ha nekem nincs jogom megnyitni ha ugy lépek be mint rendszergazda akkor kinek van????? -
affli
tag
Havernak partició méretét akartam megnövelni úgy, hogy a másikból partícióból elveszek 1Gb-ot (Merge - Partition Magic 8.01). Kezdödött a probléma azzal, hogy már eleve vmi hibát írt ki a partition magic, ezekután a 20GB-os partíciót már nem látta a windóz, ráadásul lett egy 1 GB-os partíció, amivel semmit nem lehetett csinálni... vége az lett, hogy Scandisk még ''dos'' alatt kb. 3 óráig dolgozott a fileok visszaállításával, ami kb 1%-ban sikerült neki, tehát elszállt a 20GB-os partíció
Ennyit a PM-ről.....Retro RULZ:)
-
Flashy
veterán
válasz >_pistike_< #10 üzenetére
jobbgomb, tulajdonságok, aztán ott nincs biztonság fül?
-
>_pistike_<
csendes tag
winxp - és ntfs fáljrendszer
-
Flashy
veterán
válasz >_pistike_< #8 üzenetére
milyen filerendszer? ha fat32, rá kéne nézni valami más oprendszer alól, win98, linux pl.
-
Flashy
veterán
válasz >_pistike_< #6 üzenetére
a mappán jobb gomb aztán ott a biztonság részen nem találtál valami nemodavalót? furcsa jogok, furcsa felhasználók?
-
Flashy
veterán
én nemtom de ha csak a fórumot nézem is, tele van olyan problémákkal hogy a pqmagic partíció egyesítés elcseszte véglegesen a vinyót. én inkább rászánom mindig az időt és átmozgat-átméretez-stb végigjátszom amíg nem lesz egy üres amit már letörölhetek... szerintem ne próbálkozzon ezzel senki, akinek kedvesek az adatai...
-
MODERÁTOR
válasz >_pistike_< #1 üzenetére
hát ez szép egy dolog! marad a lemezkezelés valszeg . nézd meg az xp lezemzkezelőjében ,hogy aktív e a partció?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
>_pistike_<
csendes tag
Valaki PLEASE!!!
Senkinek nem volt hasonlo problémája????
Valaki csak tudja hogy kell megcsinálni. (természetesen formázás nélkül)
P L E A S E H E L P M E !!!! -
>_pistike_<
csendes tag
Helló!
Van egy vinyom amin 3 particó volt.De nekem csak kettő kellett. ezért használtam a partition magicet és egyesítettem.Az egyesítés félig sikeres volt félig nem.
Tehát: egy nagy és egy kis particio volt. ami a kis particion volt adat azt a nagyobbik particiora kellett volna egy könyvtárba raknia. A könyvtár létre is jött . a mérete is megfelelő volt(kicsit több mint 1gb, ennyinek kelle lennie) .
Probléma: nem lehet semmit csinálni az 1gb-s könyvtárral. Se törölni , se belenézni . A windows xp nem talál rajta hibát.
A PM viszont ezt irja:
error # 993
partitions contains open files. Use the operating system check utility
a chkdsk /f /r parancsot is lefuttatam elvolt vele egy darabig de semmi eredmény
Kérdés : mit lehet neki csinálni?
A segítségeteket elöre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- OpenMediaVault
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest