Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Directors

senior tag

válasz 313313 #6484 üzenetére

Köszönöm az infót. :R

Opusz titászos volt a szerelős autóra írva, nem tudom hogy ők az EON nál vannak-e vagy hogy működik ez.

Annyi pontosítást hogy 2db 2,5Kw klíma, illetve 1 db 3,5kw klíma. Ezt sajnos nem tudom hogyan tudnám kideríteni a bojler teljesítményét. Sajna már "ezer" éves, így semmi címke nincs rajta.

Annak akkor nincs akadálya hogy leszedessem a 3 fázisú mérőórát és helyettes csak 1 fázisú maradjon ? Amúgy most lett kész kb. 2 hónapja a szabványosítást stb.

Ebben esetleg tudnál még segíteni ?
    "Ezen kívül mivel zsákutcában lakunk, eléggé elhanyagolt a karókon lévő kábel. Csak 25 mm2-es. Ezért szeretnénk egy előzetes igénybejelentést küldeni a szolgáltatónak. Letöltöttem az eon honlapjáról a "Áramhálózat kapcsolás igénybejelentése Ügyfél és teljesítmény adatok A" nyomtatványt."

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

• Directors

senior tag

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre.

Jelenleg 3x16A nappali áramunk van. Még a napelem miatt szabványosítottuk, illetve kértük a 3x16 A-ert. Eredetileg 16A nappali és 16A vezérelt áramunk volt. A vezéreltet leszedettük.
    Mivel lecsúsztunk a napelemről, ezért szeretnénk leszereltetni a 3x16-ert és helyette 16 vagy 20 A nappalit, 10A vezérelt és 16A H tarifát helyette.
    16A elég lehet 2db 2,5Kw és 1db 3,5Kw klímának ?
    10A elég lehet egy 120 L villanybojlernek ?

Ezen kívül mivel zsákutcában lakunk, eléggé elhanyagolt a karókon lévő kábel. Csak 25 mm2-es. Ezért szeretnénk egy előzetes igénybejelentést küldeni a szolgáltatónak. Letöltöttem az eon honlapjáról a "Áramhálózat kapcsolás igénybejelentése Ügyfél és teljesítmény adatok A" nyomtatványt.

Az lenne a kérdésem hogy "Az igény jellege" résznél mit kell ilyen esetben ikszelni ? "teljesítmény-változtatás" vagy "előzetes igény"-t ?

Illetve ha megvalósítható a dolog akkor újra fizetni kell minden amperért 32A felett, vagy mivel jelenleg adott a 3X16A, ezért nem kell ?

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

Új hozzászólás Aktív témák