- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
retesz147 #575 üzenetére
2 éve cserélték az órát, akkor szerintem kismegszakítót is cseréltek, mert elég újnak nézem, lefotózhatom, de szerintem semmit nem látni belőle, mert egy burkolat is van rajta. Körbe van plombázva is, nem nagyon piszkálnám.
Nem hiszem, hogy alumínium, de ha arra kerül a sor, hogy belevágunk, akkor le fogjuk ellenőrizni. A munkát nyilván szaki fogja csinálni, én csak érdeklődöm, hogy egyáltalán kivitelezhető e, vagy, hogy milyen megoldások vannak.
A mai szaki helyzetben gyakran azt csináljuk, hogy amit mi meg tudunk csinálni, azt elvégezzük (pl kábelek kiépítése) és a lényegi részt a szakira bízzuk.
A második bojler helyére amúgy gázvezeték is ki van építve, csak ott meg szellőzést nehezen tudok eszközölni, így gázkészülék lehet necces lenne. Gondolom ott még szigorúbb szabályozások vannak.
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi, vezeték nélküli Car Play és Android auto adapter. Mobilaréna ajánlásával
- Makita DHR280Z akkus fúró-vésőkalapács
- Suzuki Swift 2005-2010ig ülésfűtés kapcsoló csatlakozókkal
- Suzuki Swift 2005-2010ig multkiormány csatlakozókkal
- Gepida Asgard MTB kerékpár Shimano Cues 1x10s új egyben vagy bontva!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest