- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Nem, szerintem ezt mezei is megcsinálja neked. A plafon 100k, ez alatt megúszod. Anyag+szerelés.
De ha EON minősített villanyszerelő csinálja az ugye nem hátrány. Ezen nem spórolhatok, a villany nem játék. Rákerestem a Google-ban. A városban találtam egy villanyszerelőt, aki 5 értékelésből 5 csillag. Rákerestem az EON oldalán és EON minősített. A Google szerint szombaton is 08:00-20:00 nyitva van.
A lakáselosztó cseréjével is már előrébb vagyg, de igen, előbb-utóbb az egész házat vezetékelni kell.
Ne! Az egész házat? 15 lakás van ebben a panelházban! Én csak azt az egyet tudom kifizetni amiben élek.K.b.szott rendetlenség van. Nem elektromos szerelés, másfajta van félkész állapotban mert én csinálom. Minden szanaszét. A jogi ügyem és egy másik ügy papírjait/dossziéit szét kellett szedni. Évekre visszanyúló ügyek. Máshogy már nem látom át. Ezért a nagyobbik szobában mindenfelé fontos dokumentumok. A vasalódeszkát is most erre használom.
A védőföldelés miatt be kellene járnia a lakást? Ellenőrizni kell, hogy megvan? Védőföldelés csak a konyhában és a fürdőszobában van. 50 éve úgy gondolták a szocializmusban a szobákba nem kell védőföldelés. Az a hanyatló nyugat ópiuma vagy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Yettel topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest