Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
korren
aktív tag
válasz
PROTRON #4724 üzenetére
Nem tudtam, hogy indokolni kell, annyit írtam, hogy nem igazán láttam új telepítésnèl.
A 1.5 -es hosszabbítós példa szuper, de hol biztattam én ilyenre bárkit?!
Arról nem beszélve, hogy 25A-es meg 16A-es kismegszakítók között van különbség azért...Leírtam hogy nem szabvány 16A-el biztosítani ezt a keresztmetszet.
Írtam, hogy amúgy működik. De nem szabvány...
Itt a karakterisztikáról megy a vita (?), de kábé egy panelben passz mindegy, max ha az említett légkondicionáló régebbi, nem inverteres típus okozhatna kioldást, de nem tudom mekkora teljesítményű.
Akkor a jelgörbèkről, vagy másnéven karakterisztikákról:
A „C” jelölésű, lassúbb kioldású kismegszakítók főként általános bekapcsolási áramfelvételű elektromos készülékek vezetékvédelmére alkalmazzák.
A "B" jelleggörbével rendelkező kismegszakítókat főként vezeték- és kábelvédelemre alkalmazzák lakóépületeknél (világítási és dugaszoló aljzat áramkörök).
Vagy: a "B" vezetékvédő, a "C" készülékvédő
Itt a különböző típusú gyorskioldóval szerelt kismegszakítók idő-áram jelleggöbéjét összevontan láthatjuk:
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest