Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Hezitáltam, de végül úgy döntöttem csak teszek egy bejegyzést... remélem, nem gond. Némi PC ápgréden vagyok túl, gondoltam megosztom az "élményt". Alaplapcsere során megrendeltem a végül leginkább megfelelőnek tűnő ASUS P8H77-M Pro lapot ~27k-ért (a régi topikban aktuálisan volt szó róla, csak akkor még döntöttem). Megjött a lap a PCX-ből csütörtökön, hurrá! Összeszerel majd házba be, végül táp és ugye némi kábelrendezés után kapcs, és voilá.. semmi! Kifogtam egy gyári hibás darabot.
PCX szervizes srác visszanézte, eddig senkinek sem volt ezzel a lappal gondja, visszaküldve sem volt - eddig. Most mit mit mondjak, megveregettem a vállam, hogy ez aztán derék, micsoda szerencsés ember vagyok. Másnap küldték is a garanciafutárt (még szerencse, hogy előfizettem rá 490 Ft-ért) és ma kaptam meg az új, csere lapot. Kicsit izgultam azért, de ez szerencsére jó. Végül ilyen lett:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- ÚJ! darkFlash DK100 fekete
- Pixel 9 Pro 128GB Obsidian garanciális (ingyen foxpost) eladó.
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- Ritkaság! Huawei Mate 20X 5G 256GB 8GB RAM
- Dell OptiPlex 5050 SFF i5-7500 / 8-16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / DVD-RW / 1 év Garancia + Számla!