Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Vigi : Nézz már meg nekem légyszi valamit : Ha kikapcsolod a Hyper-Threadinget, akkor nálad mi történik?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #39307 üzenetére
Mármint a gép nem megy?
Nekem azt csinálja, ha kikapcsolom, akkor újraindul és visszadob a biosba. Tök mindegy, hogy ilyenkor save and exit, vagy without save-el lépek ki visszadob. És egészen addig dobál vissza, míg vissza nem kapcsolom a HT-t. Akkor "elenged".Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
Ilyen se történt még velem. Jöttem az út szélén kocsival, nem mentem le az aszfaltról. Valami úgy felcsapódott, hogy hangos fémes csattanás mellett behorpadt az anyósoldali ajtóm a B oszlopnál ülésmagasságban.
Keresztben lehetett valami faág, amit nem vettem észre, vagy még inkább pl. petpalack?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Akkor szerencséd volt.
Én átlátszó petpalackra gyanakodtam volna. Pech, hogy olyan szögben is tudnak feküdni az úton, hogy ne is lásd meg őket 70 km/h mellett. A többit meg a kerék, vagy a menetszél simán elrendezi.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
KROK640
nagyúr
A bódé kurvára nem mindegy, azt nézed a legtöbbet és abban ülsz is.
Persze a jó motor hatalmas élmény faktor tud lenni.Én rengeteg amerikaiban ültem, párat vezettem is. Abszolút a teljesség igénye nélkül : 1963-as Mercury, 1965-ös Impala (itt amikor nem én vezettem hanem a tulaj vitt akkor akkora gázfröccsöt adott a Lágymányosin, hogy az autó első két kereke felemelkedett, örök élmény marad!) de Camaroból volt 70-es, 80-as évek beli, és új is. Lincolnok, Buickok, Cadillac-ek, és még sorolhatnám. A legrégebbi egy 1940-es évek beli Plymouth volt.
-
F e Z o
veterán
Most volt hétvégén 25 osztálytalálkozónk. Többen elég magas beosztásba kúsztak az évek során, hozzáteszem teljesen megérdemelten a végzettségük miatt. Egyik srác itt lakik Szolnokon, azt mondta, Neki vannak hobbiautói, többek között egy OT rendszámos 5,7 V8 Camaro. Egyébként megdícsérte a W124-em, mondta, hogy vigyázzak rá.
Nagybátyámnak van egy Chevy Caprisse Classic, olyan sleeper az is. Ha V8 vas,. akkor 1969 Charger vagy a 70-es Challenger nálam a favorit. Valahogy nekem ezek az új vasak nem tetszenek.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Nekem ez a '69-es Mustang Boss az örök kedvenc.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #39342 üzenetére
25 osztálytalálkozó? Azigen, jól bírod! Nekem két lagzi a rekordom egy hétvégén ...
OT rendszámos 5,7 V8 Camarohoz évjáratot is tudsz mondani?
Chevy Caprisse Classic : Debrecenben is van kettő, egy fekete OT-s, meg egy zöld (láttam már lángnyelvekkel is), az normál rendszámos, és lehet, hogy elkerült, mert évek óta nem láttam. A feketét azt tudom, hogy azért nem látom jó ideje mert a tulaj külföldön dolgozik.
Jah és el ne felejtsem, van egy taxi Caprice Classic is. (ugyanazon az utcán lakik mint a fekete csak vagy 15-20 házzal lentebb).Jók ezek a klasszik Chargerek (épp most vásárolok be matchboxokból került közé '66-os Charger is)
nekem az '50-es évek autói is megtudják mozgatni a fantáziamat, különösen '57-59 viszonylatban. De a '40-es évek, sőt a 30-asok vége is. De az 1932-es Essex is tetszett amihez szerencsém volt
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #39347 üzenetére
aha. (nekem még 20 éves érettségi talira is várnom kell )
Hát ha nem hozta el, akkor ez nem derül ki.A régi amerikaiba az a jó, hogy ránézel és tudod hanyas évjárat, mert minden évben más volt
Európában csak tól-ig meg az újabbaknál is csak tól-ig van.Ó de szép 1978-asnak nézem. Három ilyen is van Debrecenben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest