Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #38498 üzenetére
Szerintem vedd meg. Pár hónap után csere RX7600XT-re vagy egy ASUS RTX 4060 Ti 16GB DUAL, ahogy a pénztárcádhoz dukál, (esetleg ebben a sorrendben)
(olyan vagy mint én régen : A gép sosem volt kész, állandóan variáltam vele valamit)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #38508 üzenetére
A szimulátor szerint jó volt a koncepció ezért ragaszkodtak hozzá. Csak a valóságban mégsem sikerült összehozni. Mostanra látták be, hogy el kell engedni ezt az oldaldoboz nélküli koncepciót. Pedig nagyon formabontó és még akár be is jöhetett volna neki valóban. Papíron be is jött mondjuk.
#nincsbennetarcsi
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #38513 üzenetére
Érdekes dolog ez a szülők elvesztése. Mindenkinek van egy storyja vele, gondolom. Én szegény családban nőttem fel. Fater alkoholista, anyum érettségizett nagyvárosi lány, aki ezért a fäszért leköltözött Kétpóra. Én úgy nőttem fel kb 10 éves koromtól, hogy minden egyes estén balhé volt. f különszobában én, anuyval, majd öcsémmel másikban.
Minden este kabaré, ordítás, ajtócsapkodás apám részéről. Majd egyszer olyan 12 évesen, amikor már gimibe jártam 6 osztályosban, lementem, s apámat úgy álcsúcson vágtam, hogy összeesett, anyum azt hitte ott hal meg. Mai napig nem tudom, ez hogy sikerült. Utána fejezte be az öreg, persze, olykor ittasan még volt erőfitogtatás részéről, de mondtam, hogy hagyja anyut békén ennek semmi értelme nincs, mert megölöm, amitől, meg anyum féltett, mert ugye annak is vannak következményei...Mai napig él, már félig leszedált, nem tudja követni a világot, egyszerű parasztgyerek, aki élt 2-3 évet Pesten a lóversenyeken. De hogy mennyi fájdalmat okozott anyumnak, öcsémnek.. és nekem, azt nem kívánom senkinek. Anyunak szoktam olykor mondani, részemről nincs bocsánat sosem lesz. S ha 1992-ben megölöm, most nem húzna vissza még minket, mai napig. Anyumat, a legfaszább nő, természetesen imádom. Öcsémmel kicsit elhidegültem, de rajtavagyok, hogy mindig visszahúzzam.. Ezek után megkérdezhetem, hogy melyik jó? Akinek élnek a szülei, vagy akinek nem. Egyik sem...Elnézést, hogy csak így lerohantalak Titeket ezzel.H2O über alles!
-
-
eszakas
senior tag
válasz F e Z o #38515 üzenetére
Hasonló gyerekkor agresszívebb alkoholista apával. Egész gyerekkor elcseszve, viharos válás után Anyám még egy hülyét kifogott ezért öngyilkos lett. Fater lecsúszott csavargott halála előtt 3 nappal meglátogatott rákosan. Senkinek sem kívánom. Ugyan miért voltak ilyen hülyék? Én ezért 30 éve egy korty alkoholt nem iszom, 20 éve nem dohányzom remélem a gyerekem nem egy f*-ként fog emlegetni halálom után.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #38515 üzenetére
Fúú, ez sem jó, amikor otthon is félned kell.
Rengeteg ilyen családról hallottam. Szerencsére nekem nem ilyen jutott.
Mi boldog családként indultunk, a '90-es évek első felében nagyon jó volt, tényleg boldogok voltunk. '91-'92 Spanyolország pedig minden szempontból jót tett nekünk, jobban meggondolva ott kellett volna maradni. Az első töréspont '94-ben jött mikor leköltöztünk falura, ami akkor jó döntésnek tűnt, de már 2-3 év múlva éreztem, hogy nem volt jó lépés, a középiskolában élveztem a kétlaki életet, de nagyon megvolt a darksideja is. Visszatérve a töréspontra a következő az volt amikor anyámat elütötte egy autó, ami végülis közvetve a halálhoz vezetett. A 2000-es évek a maga apróbb problémáival és egyre meredekebb leejtőivel még ajándék volt, 2010 őszétől viszont életem legszarabb időszaka jött ami 2017 elején kezdett enyhülni és 2017 novemberére kezdett jó lenni. Persze addigra már rég szülők nélkül de sikeres külföldi pályafutással a hátam mögött, minden hitel kifizetne, és mostani barátnőmmel is akkor jöttünk összeInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #38519 üzenetére
Ne bolondozz Vigi, ez elmúlt, változtatni nem lehet rajta. A barátait megválogathatja az ember, a családját nem. Én biztos nem tudnék ilyen lenni, ellenben én mindig az idióta nőket fogom meg, gyakorlatilag megint visszamentem a vaskályhához, bár lehet kell is egy kis egyedüllét, hogy letisztuljon a kép.
Anyai nagyanyám is egy igazi vadparaszt volt, aki 5 éve hunyt el. Gyakorlatilag nagybátyámnál lakott, aki egy kockaházra önerőből húzott fel még egy szintet Dunakeszin. Akkor anyumék lemondtak a házrészről bizonyos összegért, szitne fillérekért, bezzeg anyum nővére nem. Nagyanyámnak nem lehetett rossz nyugdíja, nem kellett költenie semmire, se rezsi, se kaja, mert nagybratyó vett mindent, s mikor meghalt, valami 30k volt a számláján, az összeset halála előtt odaadta anyum nővérének, plusz még Petinek - akitől a Benzt is vettem - ki kellett csengetnie 4M Ft-ot, a házrész miatt szintén nagynénémnek.
Mocsok egy szar emberek élnek e világon sajnos.H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
Ennek ellenére próbálnék más gondjaira is kellő figyelmet fordítani. Még akkor is, ha a magam fajta pszichopaták állítólag erre képtelenek.
Közben átvettem a kocsit is már. Jól tippeltem, NordGlass lett belőle. Otthon vettem csak észre, a baloldali kart egy fokozattal kell majd feljebb emelni.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #38529 üzenetére
Én csak a 2000-es évit. De azt nagyon...
Mellesleg itt az új kísértésem...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
A Star Wars - Ellenállás teljes második évadához tud valamelyikőtök esetleg linket? Egyszerűen sehol sem találok normális forrást, nCore-on meg nem vagyok fent...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #38538 üzenetére
Ennyi modi közt egy ilyet bekérdezni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zamma
őstag
válasz Bjørgersson #38539 üzenetére
Neki már úgy is mindegy...
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #38539 üzenetére
A link lehet bármi.
Pl. nekem a kedvencem a sorozatok.us. Ott viszont nincs fent a második évad. Ellenben a SpongyaBob 8 évada megvan.
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #38543 üzenetére
Igen, sajnos már nem kapott már szinkront. Annyira sikeres volt, hogy további évad sem lett már belőle.
Amiket animációban le tudtam szedni a fent említett portálon:
- Lázadók (teljes),
- Ellenállás (1. évad),
- Jedihistóriák (1. évad),
- Klónok háborúja (teljes),
- Rossz Osztag (2 évad).Ahol megtaláltam a 2. évadot, ott csak 14 rész van fent, ráadásul a Video DownloadHelper nem képes leszedni.
-
Vigneau
félisten
-
Zamma
őstag
válasz Vigneau #38549 üzenetére
8 gigásat, Maaaargiiiiit?
Nooooorrrmmmááááááliiiis?
Az eladó is ráébredt hogy ez kevés lesz, gyorsan eladja amíg lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest