Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
-
robogos10
senior tag
Nincs valakinek felesleges HDMI kábel ja?
hosszúság mind 1 -
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #14509 üzenetére
Olyan szar, hogy már azért jó!
-
Bjørgersson
félisten
Ahogy mondod.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kicsit megkésve találtam rá:
Ma van Vince napja. A néphagyomány szerint ezen a napon tájegységenként különbözőképpen jósolják meg a várható szőlőtermést. A legismertebb ezek közül az időjárás alapján történő következtetés. „Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince. Ha esik, nem lesz jó bor az évben”- tartja a mondás, vagyis, ha enyhe az idő és olvad a hó ezen a napon, akkor jó termésre számítanak.
Kedves Vincék, boldog névnapot kívánunk Nektek!
⭐ Stella
-
Vigneau
félisten
Köszönöm a felköszöntéseket!
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
emiki6
veterán
Ez milyen kedves:
Vigneau: Boldog Névnapot!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
embe
nagyúr
Na lecseréltem a vinyómat, és több fórumozó ajánlására a WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD10EFRX -re esett a választásom. Ma jött meg az IPON-ból.
PPP-n vettem át, ilyen majdnem semmi csomagolásban, egy ilyen érzékeny dolog.Az általam feladott Seagate vinyót több méter bubis fóliába tekertem, és hungarocell közzé rakva adtam postára, amit ma meg is kapott a vevő.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speed® #14531 üzenetére
Fejből meg nem mondom de semmi extra, sima katódsugárcsöves tv, talán a 100Hz-et tudja de abbn se vagyok biztos. Fizetni nem akarok fHD adásért mert úgy sem nézem a tv-t.
Melóban 23"-as IPS tft van, még most is leesik reggelente az állam, hogy mennyivel szebb képe van mint az otthoni TN-nek.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #14531 üzenetére
Milyen volt az IPS és milyen az SPVA?
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #14537 üzenetére
SPVA kilométerrel veri az ips-t.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #14538 üzenetére
Nekem is IPS van (U2312HM), de eddig semmi idegesítő tulajdonságát nem véltem felfedezni, sőt én nagyon szeretem.
(#14539) föccer: Kezdtek kíváncsivá tenni.
(#14540) sephi: Megnéztem már ennek a Samunak az akkora kezdőárát. Nem gyenge..
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #14541 üzenetére
Én azért el tudnék képzelni kisebb minimum fényerőt, este kiég a szemem még nullára húzva is, a hontrasztot meg nem lehet 50% alá vinni, mert akkor a kép olyan izé
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #14541 üzenetére
Amikor bekrepált az előző moncsim akkor vettem egy hipolt dell-t. MErt az mekkora királyság, meg milyen űberfasza, meg, hogy az aztán a húde durva.
Bekaribláltattam. Hazavittem. Beüzemeltem és majdnem sírva fakadtam....
Amikor megjavították a monitrot és eladtam, a vevő kipróbálta. Amikor megláttam annak a képét majdnem mondtam a gyereknek, hogy inkább adom az ips-t. Egymás mellett hatalmas a különbség. De az ips-t is meg lehet szokni.
A régi moncsim egy Fujitsu-Siemens P17-2 volt
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz föccer #14543 üzenetére
Ha láttam volna már SPVA-t lehet más véleményen lennék, de még csak a TN-hez tudom viszonyítani, ahhoz képest pedig megváltás az IPS.
(#14542) Mercutio_: Ilyen van neked is?
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #14544 üzenetére
Nekem meg a TN paneles lcd volt megváltás a régi crt-mhez képest.
Srácok : Overmax OV-TB-08 III tablet-hez hol lehet venni hálózati töltő vajon? Egyik ismerősömnek a kutyája megrágta a csatit, azóta nem tölt, a gyerek meg egész nap.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
válasz föccer #14543 üzenetére
Akkor Te nem isteníted az IPS-t. Pedig mindenki el van tőle ájulva. Nekem most egy ledes LG 23"-os monitor van. Előtte egy Fujitsu lcd volt. Hááát lehet a Fujinak szebb képe volt.
IPS-es moncsit láttam, de tartósan nem használtam. Úgy tűnt hogy szép képe van.sephi szerintem normál micro usb csatija van, mint a mai telóknak.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #14545 üzenetére
Nem jó hozzá egy akármilyen microUSB töltő? Gondolom olyan csati van rajta.
-
Mercutio_
félisten
Ja, arra cseréltem a korábbi 2209WA-t, sajnos nem volt egymás mellett a kettő, de az előző valódi 8 bites volt, lehet csak bedumálom, de az kevésbé terhelte a szemem pedig elvileg ennek kisebb a fényereje minimumon.
Aztán lehet, hogy csak öregszemEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
TN-hez képest tényleg megváltás. De egyszer nézz meg mellett egy spva paneles cuccot. CSomagolod és adod is el. Csak spva panelből nem gyártanak 16:9 képarányút, sem 19" felettit- Vagy én legalábbis 3 hét keresgetéssel nem találtam.
(#14546) embe: Hát nem. Meg lehet szokni. De azért nagyon messze van azoktól az ódáktól, amit zengenek róla illetve amit 55k-ért elvárna az ember egy monitortól. Tényleg, valószínőleg nálam volt magasan a mérce, deee.... na, én nem vagyok tőle hanyatt esve.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest