Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziráki
csendes tag
Szia!
Végig olvastam rengeted bejegyzést, végül is nem tudok dönteni olcsóbb verzióban milyen (DSLR ) ajánlanátok videózni (esküvő)
-
Sziráki
csendes tag
Nem régiben kértem tanácsot itt a DSLR videózással kapcsolatban, végül is 100D amit vettem , 18-55 STM-el és 40mm 2.8 STM-el, elsőre megkedveltem, bár nem egyszerű feladat vele dolgozni, de a monopod mellé + beruháztam M. Ringre, X-Grip-re + külső mikrofonra. A rövid akku kapacitásra keresek megoldást, ha egyszerűen megoldható lenne.
Van esetleg valaki aki használ videózásra 100D-t ?? -
Sziráki
csendes tag
válasz narumon #2742 üzenetére
Igen a több akku az kézenfekvő volt, de valami egyben nagyobb idő amiben gondolkodtunk...
Miért lett 100D?- elindultam egy 600D és egy 650D használt gép hirdetés tulaját felkeresni, közben betértem a MM-ba és ott egy Canonos szakemberrel elbeszélgettünk, -"ami a STM obikat kezeli csak a 100d és a 700D, igazán ez ami videózásra modern fejlesztés,stb,..stb.." ...... a kis kijelző miatt úgy is kell külső megjelenítő így maradt a 100D / új, gari, jó ár / gondoltam veszíteni nem fogok vele, pl. 600D-t meg bármikor vehetek olcsón.....
Ennyi volt a történet. -
Sziráki
csendes tag
válasz Dictator^ #2756 üzenetére
Köszi, na most már egyértelmű.. Természetesen a manuál híve vagyok, gondoltam pluszként jól jön a STM , és ML gondolom rövidesen erre is lesz. De nem nagy attrakció eladni és venni egy ....???
5D M II, III nem akarok venni, annyi meló nincs hogy annyit bele fektessek (később talán) most meg már amit kaptam tanácsot hogy a "majd nem ugyan az videóra" a 550 től a 60D ig, ill. 7D is kb. ua. -
Sziráki
csendes tag
válasz z123456789 #2784 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Sziráki
csendes tag
Sziasztok!
Remélem hogy nem gond hogy ide írom, de keresve sem tudnám jobb topicba írni
Videózásban jártas kollégát keresek, (nem kell profinak lenni) Gyöngyös- Hatvan környékéről közös esküvői munkákhoz (Én fotós vagyok)...további részleteket, üzenetben..
köszi! -
Sziráki
csendes tag
Semmi titok és semmi felfedés nincs benne, a plusz munkák miatt szükségem van egy videósra akivel Én szívesen dolgoznék együtt, Én úgy gondolom az emberi oldal, szakmai felkészültség , technika és egyéb már egyéni megbeszélés kérdése. Bár mindenki ennyire őszinte, tisztességes és nyílt lenne mint Én....
Elnézést kérek mindenkitől ha félre érthető volt !! -
Sziráki
csendes tag
"Vannak dolgok amiket nem kell leírni: anélkül is érti aki akarja" Én is erre gondoltam, amikor röviden megfogalmaztam az első üzenetet..! ( az MLM-es dologra reagáltam az általad idézettel)
De most már mindent értünk.. -
Sziráki
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy Sony A6000 melegése milyen mértékű videózásnál? mennyi időt lehet folyamatosan használni pl. nyáron kinn 35-38 fokban?
Egyébként mi okozza? És van rá megoldás?
Köszi a segítséget !
-
Sziráki
csendes tag
Sziasztok !
Kis segítséget kérek, nem találtam egyértelmű válasz rá.
Jobb videóra esetleg egy Sony A7 mint egy Canon 70d?köszi...
-
Sziráki
csendes tag
Sziasztok !
Ki akarom próbálni a Panasonic márkát (videózás) melyiket válasszam elsőre ?
PANASONIC DC-GH5S
vagy
PANASONIC LUMIX DC-GH5M2
Köszi -
Sziráki
csendes tag
válasz Tuninger #32401 üzenetére
Köszönöm.
A márkát akarom kipróbálni, ez volt kérdés. van kamerám (3 jelenleg is amivel dolgozom, Sony-k) 15 éve olvasok, nézem a youtube videókat de még soha sem vettem, szinek, stb miatt szívesen kipróbálnám, nagyon kedvező áron van a két tipus amit megkaphatok, de csak egyiket, de a kettő közül választhatok. (az ár nem szempont) -
Sziráki
csendes tag
válasz Tuninger #32411 üzenetére
Nem szeretek, ill. "nem tudok igazán jól" manuálozni,- van M42+FD obi 11 különböző, össze gyűlt évek alatt. Lidart gondoltam már hogy kipróbálom. Viszont kapok pár napra úgy néz ki GH5 M2 gépet, tesztelhetem, 25mm 1.7 és 12-35mm f/2.8 obit kapok hozzá.
Igen a Sigma 18-35 ismerem, még a Canon 80D korban használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest