Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Tuninger #31419 üzenetére
Ezzel nekem is jócskán meg kellett küzdenem az első pár esküvőmön, de még mostanában is bennem van a gyomorideg, amikor indulni kell (főleg, ha egyedül megyek). Annyi változott a pár évvel ezelőttihez képest, hogy sokkal hamarabb szokom meg, kapcsolok át, vagy ha úgy tetszik, zárom ki azt a tényt, hogy nem szeretem a tömeget, meg úgy en bloc az embereket se nagyon.
De ezt én félig-meddig ilyen direkt komfortzónából kilépésként, a gátlásaim elleni harcként is kezdtem el csinálni.
Aztán hiába parázok, szinte mindig tök jól sül el az egész. Én is jól érzem magam (érzem, hogy mindig lépek egy kis szintet felfelé a szocializációmban), a megrendelőkön, vendégeken is látom, hogy jó, hogy ott vagyok (ennek sokszor hangot is adnak
), és nem utolsó sorban szerzek egy csomó hasznos ismeretséget is.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest