Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
mihulino #22087 üzenetére
Nagyjából azokat akartam leírni, amit Tuninger is.
Annyival egészíteném ki, hogy sok helyen túl nagy helyet hagysz felül, a fejek felett. Ez zökkentett ki néha. Nameg azok az érzelemmentes "csókok" és megnyilvánulások.
Ezt nem is értem, komolyan.
Tényleg sok az alexpós snitt, meg a fókusz is jól félremegy párszor, de ez nem olyan zavaró, nem kell állandóan, tökéletesen élesnek lennie a fő témának.
A felszerelésre visszatérve: egy dupla (URH-s) csipit mindenképp vennem kell nekem is, meg esetleg egy ilyen jobb külső rögzítőt. Bár a Redmi Note 7 meglepően szuper felvételeket csinál (1.5mbps WAV), főleg ha még egy külső mikrofont is rákötök.
Ja, színes válltetkós csaj: <3 <3 <3
(#22088) Tuninger: Köszi!
Ez volt a cél, hogy elsősorban természetes legyen, meg egy kicsit "más" is. Óvatosan, finoman bántam mindennel. Mondjuk amúgy sem szeretem a túl kontrasztos, túl szaturált fotókat és videókat. Ez látszik a képeimen is.
Inkább húzom le egy kicsit ezeket is, meg emelek a feketeszinten. Jó kis paraszt dinamika növelés.
Amúgy engem is meglepett, hogy árukhoz képest mit be tudtak fogni ezek a Pana vázak. Még a kis GX80 100mbps 4K25 képéből is egy csomót ki lehetett "tekerni". A G80 semmivel sem volt jobb, viszont a G9 most is érezhetően jobban teljesített.
Hirtelen el sem tudom képzelni, milyen lehet mondjuk egy A7SIII-mal, vagy valami még komolyabb, Cine kamerával dolgozni.
-
Tuninger
Topikgazda
válasz
mihulino #22087 üzenetére
Jó a hangulat, tetszik ahogy merted használni a közvetlen napsütést (iszonyat sokat dobott volna egyébként ha valaki betart egy diffúzort a fény útjába), az elején vannak tök jó megoldások, jó az egymásra várás.
A buliban viszont nagyon sok az alexpós felvétel, illetve a kontraszt is hullámó. Az alexpósok kontrasztszegények, a napsütésesek meg túlkontrasztosak.De hogy mennyire érzelemmentesen puszizkodtak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Suzuki topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest