- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime videóról lehet letölteni? Végignézegettem a menüpontokat, de nem találom.
-
Frissítettem a 3.1.7-re (Windows) az !update_DRM_decrypt.py fájllal, azóta semmi sem indul el nekem, csak egy pillanatra feljön egy ablak, ami rögtön be is záródik. Se az update, sem a start nem működik.
-
Az m4sport.hu-ról éppen futó élő közvetítést le tudok tölteni?
-
válasz
BenKur
üzenetére
Természetesen az előfizetéses oldalakról, csak előfizetés birtokában tudsz letölteni, és linkeket keresgélni is. Ha elő vagy fizetve, akkor sem tudnál letölteni (esetleg vannak oldalak, ahol a saját mobileszközödre tudsz letölteni, de azt csak azon tudod megnézni, és addig, amíg van előfizetésed), csak valamilyen DRM-es program segítségével.
-
Prime-ról szeretnék letölteni. Belefutottam 1-2 problémába (pl 2 különböző verziójú Firefox volt a gépemen), de eljutottam oda, ahol működnie kellene. De ezt a hibaüzenetet kapom:
link: https://www.primevideo.com/region/eu/detail/0QSSCF4VFZV8VXIPR6FSFJRZZ2/ref=atv_sr_fle_c_Tn74RA_1_1_1?sr=1-1&pageTypeIdSource=ASIN&pageTypeId=B01LX5DONI&qid=1726219113133
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Home\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "D:\Film\Sorozat\ Sub\Video letöltés\DRM-decrypt python\DRM-decrypt v2.8.0\start_DRM_decrypt.py", line 52976, in amzn_Series_05
grab_json = re.findall(r'<script type=\"text/template\">(.*asin.*titleID.*?})</script>', response)[1].strip()
IndexError: list index out of range
Sajnos nem tudom értelmezni, mi lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest