- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
Chamea2 #4317 üzenetére
Látom, nagyon fel vagy háborodva emiatt a szutyok sorozat miatt. Habár, nem tudom mit lehet enni ezen a három vén idióta főszereplőn.
Mindegy is... a te dolgod.
Egyébként én sem értek egyet ezekkel a korlátozásokkal. Ha nem így lenne, akkor nem is keresném az alternatív megoldásokat. Viszont érdemes tisztában lenni vele, hogy egy kereskedelmi TV csatorna nem a te érdekeidet fogja elsősorban szem előtt tartani. Csak azért szakítja meg a reklámfolyamát - valami szórakoztatónak nevezett - műsorral, mert így valószínűbb, hogy néha reklámidőben is ott maradsz a tv előtt. A webre is azért rak fel ilyen tartalmat, hogy gyakrabban kattingass az oldalán. Mert ott meg azért fizetnek a szponzorok (még lehet, hogy a Pasikat is folytatják, ha őrült tempóba mindenki oda kattingat majd
).
Mondjuk a NAVA más tészta. Nem is igazán értem miért védi ennyire a tartalmát. Ha csak azért nem, mert ők meg eladják a videóik használati jogát ezeknek a kereskedelmi tévéknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest