- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
A VLC-t beparaméterezed és azzal rögzíted?
Nincs is VLC-m. Dehogy, parancssorból futtatom a livestreamer programot. Hál istennek telepítés után környezeti változót is létrehoz neki úgyhogy gyakorlatilag akárhonnan futtatható.
Mert ugye az élő adásnál nem árt, ha látom is amit rögzítek.
És mennyire életszerű, hogy csak úgy vaktában felveszel valamit? Ha viszont meg tudod előre, hogy mit fogsz felvenni, akkor elég az adott időintervallumban némi ráhagyással elindítani a letöltést úgy is jó lesz.
-
Aureal
őstag
Nálam a VLC csak elcseszi amit letölt! Kihagy belőle részeket miközben folyamatosan kéne a streamet rögzíteni, aztán van hogy a videofájl nem is lejátszható vagy nem hozzáférhető a winfosnak mert "egy folyamat használja".
Ettől a szánalmas tákolt VLC-től minden csak jobb lehet. Tudom a fél világ ennek ellenére ezt használja (sajnos).Erről az opus kódolásról én meg nem sokat tudok. Én AAC-ben szoktam letölteni. Amúgy eleve ami veszteséges tömörítésű, ott kár nagyon a szőrszálat hasogatni. Akkor le kell tölteni az adott zenét flac-ben vagy a wav-ként, monkys audio stb.ben rippelt albumot inkább, ha meg az is kevés, akkor K2, SACD, DSD formátum!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest