Hirdetés
Aktív témák
-
d-boy
senior tag
válasz Grafiqs #4442 üzenetére
Igazad van. Ez a korrekt hozzáállás egy moderátortól. Figyelmeztetés, és utána szankcionálás.
Ezt nyugodtan megtaníthatnád Don Vittorionak is #4169-es művelete miatt, ami szerintem nem volt jogos.If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
erdeya
senior tag
válasz Grafiqs #4442 üzenetére
Véletlenül sem szeretnék vitát nyitni, mert a mod szava szent, és a múltkori hajcihő után biztos voltam benne, hogy ezt törlitek. Semmi gond. Két dolog azért eszembe jutott.
1. A cigányok, zsidók, stb. kisebbségek érdekében mindig fogadatlan prokátorok emelnek szót. Ha idejött volna valaki, hogy ''Te figyelj, cigány vagyok, baromira zavar a vicc...'' akkor magam kérem a törlését.
2. Hogy élő példa is legyen: A Jáksó szokta mesélni a TV-ben, hogy amikor elsütött egy vakos viccet, sokan támadták, hogy milyen csúnya dolog. Aztán közölte, hogy bizony az ő édesapja vak, és mindig jókat szokott kacagni a vakos vicceken.
Ennyi... nem az én viccemre értem - hanem általában - a fentieket.
ui: A Kern meg a Verebes ''súlyosabb'' zsidóvicceket mesél a heti hetesben, mint mi ide valaha is írni fogunk. Pedig ugye ők sem muszlimok
Összefoglalva: én nem írok több kisebbséggel foglalkozó viccet, van min nevetni azokon kívül is. A döntést tudomásul vettem, elfogadom. Csak nehogy Móricka vagy az agresszív kismalac bepereljen...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
mkbla
senior tag
válasz Grafiqs #4702 üzenetére
egyébként bocs h belepofázok, de ez cirka 500 hsz-el ezelőtt volt.... először még vicces volt, de az állandó moderálások óta nem tudok rajta röhögni, én szeretem a metál zenét, most érezzem kisebbségben magam...?
szerk. peace
[Szerkesztve]''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Natasa
tag
válasz Grafiqs #4702 üzenetére
Szió! Nem semmi ez a vicc! A GORE METAL az nagyon durva! ;)
Van még ilyen a tarsolyodba? De vmi enyhébb kiadású!
-Bemész egy istálóba, ott van egy szamár és egy ló.
-Miről ismered meg a lovat?
-............................!
-Hát, hogy a szamár mellett áll!Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest