Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

Én 1 hete használok egy RX6600-t, mert öcsém elkérte kölcsön-örökbe a 3060-t és ezt adta, hogy próbáljam ki. Amúgy is onnan indult az egész, hogy beszéltem neki arról, váltani akarok 16gb-os VGA-ra, mert olvasom a sok paráztatást.

Kosárban volt alzákoknál az asus 5060ti, de aztán elengedtem. Eleve inkább konzolon játszom,játszunk. PC-n csak WoT meg pár play anywhere cím, de nem vágok eret magamon, ha nem tudom a legújabb AAA játék futtatni 4k-ban jobbra húzott csúszkákkal. Ha jó a játék, akkor a grafika üssön meg egy normális szintet és úgyse a tájat fogom lesni, hanem a történetet.

Meg inkább a steam box vagy az xbox 6, amiket el lehet majd normál PC-nek indítani. Ezek érdekelnek főleg a praktikusságuk miatt, de a specek szerint nem lesznek gyengék és ezt a pénzt inkább félreteszem valamelyikre.

Nade, most kíváncsi voltam, Red Dead 2-t meg Hogwarts-ot felraktam és őszintén szólva elég jól futnak RX 6600-on. A grafika bőven jó, egyáltalán nem néz ki undorítónak. Feltűnő röcögés nincs és ha van is, akkor is leköt a történet, úgyhogy kb nem érdekel.

Tényleg most már a csapból is az folyik, hogy 16gb-os vga alatt nincs élet, de én a 3060-al is jól elvoltam és ez az RX6600, ami pedig annál is gyengébb valamivel is teljesen jó. Játszható, nem undorító a képminőség, nem röcög nagyon feltűnően. Igaz még próbálgatom, 1024x768 ban számolja a képet és fsr 1.0 quality módban skálázza. Próbáltam az fsr3-t, de az valamiért csúnyább volt, lehet még állítgatni kell.

A bónusz, hogy sokkal halkabb az RX6600, mint volt a 3060, ami nálam előny, mert itt van a gép az asztalon. Ha ezt tudom, már hamarabb cseréltünk volna.

Ha cikkeket meg hozzászólásokat olvas az ember, akkor tényleg nehéz elképzelni, hogyan lehet erős 16gb kártya nélkül élni, de ha meg kipróbálom, akkor meg azt látom, hogy sok évig jó lesz ez a vga nekem. Ha nem pusztul el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés