Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ilyen szerintem még nem volt, mióta Windows létezik. Letöltöttem az nVidia hivatalos driver-pucolóját, a Detonator RIP-et, ami azt írta, hogy nem maradt semmi maradvány, miután leszedtem a drivert. Ennek ellenére újra felrakta az 52.16-os driver-t. Valószínűleg EZ a Windows úgy keletkezett, hogy egy lelkes fejlesztő beleintegrálta az nVidia driverét. Kiváncsi vagyok, hogy akinek ATI kártyája van, az mit csinál ilyenkor! Mindegy, azt hiszem be kell érnek egy BAD
OOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb 
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem tudom sehogy sem leszedni az elrejtett drivert, pedig miután csináltam uninstall-t, lefutattam RegCleaner-t, de az sem talált semmit, és mégis vakhogy ott van az 52.16-os driver. Ráadásul volt egy BAD_POOL_CALLER kék halálom. Szóval a driverek még szarok. De egy driver miatt nem csinálok win reinstall-t, bármennyire is ezt szeretné ez a szar. Nem tudtok valami driver leszedőt? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem lehet átvágni, két fajta drivert rak fel. Az egyik az Nvidia displya driver xp a másik nvidia display drivers 2000/xp. Ami nekem kellene, az a 2000/x, amit ő rak, za za xp. ha leszedem az xp-t, akkor új hardvert talál. Nem tudom úgy megszivatni, hogy bevegye a msáikat. Nem lehet leszedni a feltelepített drivereket? Vagy menni fog 2 illesztővel is? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Aztt hiszem, hogy a gépem önálló életre kelt. Leszedtem a régi drivert, majd amikor újraindult agép, akkor kiírja, hogy új hardver tatlált. De utána nem lehet semmit csinálni vele. HA kilövöm a szövegbuborékot, ha rákattintok, akkor sem hozza be az új hardver telepítése varázslót, hanem a ''varázstarisznyájából'' elövesz valmi drivert és felrakja, és ha utána mégegyszer felrakom a régebbi drivert, akkor két(!) fajta nVIDIA drivert találok a Programok telepítésénél. Hogy szedjem le? -
I_Am
veterán
-
Gorneck
legenda
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

OOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb