Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ilyen szerintem még nem volt, mióta Windows létezik. Letöltöttem az nVidia hivatalos driver-pucolóját, a Detonator RIP-et, ami azt írta, hogy nem maradt semmi maradvány, miután leszedtem a drivert. Ennek ellenére újra felrakta az 52.16-os driver-t. Valószínűleg EZ a Windows úgy keletkezett, hogy egy lelkes fejlesztő beleintegrálta az nVidia driverét. Kiváncsi vagyok, hogy akinek ATI kártyája van, az mit csinál ilyenkor! Mindegy, azt hiszem be kell érnek egy BAD
OOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
OOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb