Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
-
mgy
senior tag
Látszik, hogy a montizást jobban szeretem, mint a futást, várni kellett egy hetet a próbára. Azt írtam lent, hogy tekerés közben tök okés az Edifier X3, én is kíváncsi voltam már, hogyan bírja a futást.
Gyári gumi illesztékkel használom, illetve nem nagyon volt még más (rendes) TWS fülesem, így máshoz hasonlítani nem tudom. Arra emlékszem, hogy mikor vezetékest próbáltam futáshoz korábban, az nagyon nem ment, használhatatlan, élvezhetetlen volt a dörömbölés miatt. Itt se voltak nagy elvárásaim, de tök pozitívan csalódtam. Lehet, hogy a vezetékesnél maga a vezeték okozza/viszi el a fülesig a dübörgést? Itt a futás nem, vagy alig hallatszik be, a pulzus a szoros illeszték miatt nyilván igen, de nem volt az se para.
Nyílt persze újabb gond egyből, a kézben szorongatott telefon eléggé gyász, venni kéne másik órát, ami adja a mókát közben. :-D -
szetcsuszott
aktív tag
"Nyílt persze újabb gond egyből, a kézben szorongatott telefon eléggé gyász, venni kéne másik órát, ami adja a mókát közben. :-D"
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
Clay
senior tag
-
-
vicze
félisten
"nem értik, amit mondok"
Ez csak szimplán gyenge zajszűrés = kiszűri a te hangodat is.Ezért van, értelmes fülesben 4 mikrofon, hogy meg tudja határozni(saccolni), hogy mi az ami a te beszéded és mi a zaj. Amit te írsz, az azt jelenti, hogy kiszűr mindent, és még a frekvencia szűrők sincsenek jól beállítva valószínűleg. Minél több a zaj annál többet és annál érthetetlenebb lesz a te beszéded, mert csak tolja felfelé a szűrést.
QC3020, szóval cVc 8.0 van benne, de ezt be is kell állítani, önmagában nem ér sokat, illetve HW se árt hozzá lásd 4db mic.
-
patomi
őstag
-
blueye
veterán
"These are the best sounding affordable wireless earbuds to date." - ezt olvasva nagyon kivancsi vagyok mit irsz majd rola
Nagyon OFF:
Valahol egyetertek veled meg nem is. Szinte mindenki Kinaban gyartatja a termeket most mar regota, rateszi a brandinget amit meg kell fizetni, a vizfejet amit a nemzetkozi ceg hordoz, stb. A garancia tenyleg szamit de reg elmultak azok az idok amikor DOA termekek erkeztek vagy 2 nap alatt kimultak. Pont az ON TWS fuleseknel nagyon jol latszik ez: tok buta nevvel (decebel, fiil ) egyre ujabbak es egyre jobbak jonnek, jo aron.
@Zoleee83: orulok h bejon az X3 es lesz kovetkezo, nekem elhiheted[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Pedig nekem kulon volt egy QCY Mini 2 az automban telefonalni (nem volt gyari kihangosito benne).
A mostani automban is ott van, ha nem egyedul utazom akkor nem mindig jo a beepiett BT kihangositot hasznalni.[ Szerkesztve ]
-
tomaszem
csendes tag
Tudnál írni majd róla bővebb véleményt ? Hangvilággal számodra a mi a probléma, és mi lenne az elvárás?
TWS füles vásárlás előtt állok de még csak terepszemle szintjén vagyok viszont ez a fiil pont az egyik kiszemelt.
Sportoláshoz mennyire használható szerinted? Mountainbikehoz első sorban. -
patomi
őstag
Párom a villamosról hívott általában még HO előtt. Biza nagyon jól kiszűrte a zajokat, nagyon kellett figyelnem, hogy a környezetéből halljak valamit. Viszont őt tisztán hallottam, igaz cseppet halkabban mintha telefonba beszélt volna.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
mgy
senior tag
Lassan eldőlni látszik a Fiil T1XS vs. Decebel "csata".
Sokkal könnyebb szeretni a Decebel, jó sok, zsíros mélye van, odab.sz. Nekem nagyon adta, hogy nem kellett a legnagyobb illeszték, hogy "jól szóljon".
A Fiil meg száraz, a másikhoz képest kimért, nagyon igényelte a legnagyobb illesztéket, cserébe az meg már nem volt kényelmes. Az agyammal tudtam, hogy a Fiil-t akarom szeretni, de a hangja (a gyári illesztékekkel) nem győzött meg.
Úgy emlékszem itt a topikban javasolta valaki (innen is köszi!) a Sony ex10-es szettet, ma sikerült végre kipróbálnom azzal is, és készen van a házi, végre!
:Képzavar ON: Nehéz elengedni a Decebelt, mert szerintem k. jó cucc, de ugye csak két fülünk van, szóval csak egy maradhat. Pár napig még nézegetem, aztán megy az apróba, ha addig le nem nyúlja vmelyik drága családtagom. -
blueye
veterán
Tegnap du en is 20 Decebeleztem sokat. Forras a Spotify volt, rock szolt. Nem volt sok zaj korulottem, ettol fuggetlenul az ANC on beallitas volt a legjobb. EQ: no
Meglepoen sok volt a mely, kicsit neha tul sok. Egy ido utan rajottem h SBCn voltam, atallitottam AACre, sokkal jobb lett, megjottek a magasak, nagyon jo lett a terhatas. Kiprobaltam, lecsatlakozas utan ujra SBCre allt, nem ertem miert (AAC be volt kapcsolva, egy ujra ki-be visszakapcsolta), alapvetoen megszerettem.
De utana betettem a mifo o5-ot es hozt a formajat sokkal jobb volt ugyanazzal a zenevel. Egyelore marad ez is, az is. -
Sordoran
addikt
Ezt akkor nem értem, hogy a Decebel jobb, de mégis inkább a Fiil-t tartod meg? Vagy más illesztékkel már a Fiil a jobb?
E kettő között törpengek én is többek között, a Decebel elvileg hamarosan kapható lesz itthon is, valamint az ANC miatt mivel sokat vonatozom lehet jobb lenne.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest