Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pkaresz #5386 üzenetére
A googlet próbáltad? Ott találtam. De méret alapján is biztos akad pár.
-
Ati1979
veterán
válasz
pkaresz #1642 üzenetére
Jók ezek a vezeték nélküli fejesek. Legalábbis a felső kategória. Elértünk ide.
Igen a vezetékesből jobb hangot lehet kihozni, csak kell hozzá egy jó DAP, ami több százezer alaphangon, plusz egy jó vezetékes. Az se olcsó ha jót akarsz. És kell-e a vezeték az utcára, meg a DAP amit kezedben tartasz? Nekem nem az biztos.
Bedobom a telefont táskába, és fejesről tudom a hangerőt állítani, számokat váltani, és még bele is tudok tekerni. Plusz ha hívásokra is tudok válaszolni. Nem maradok le semmiről azért mert éppen a DAP on zenét hallgattam és nem hallottam a hívást. -
marquuard
veterán
válasz
pkaresz #1518 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Hallgattam tegnap igen, bár csak a sima vezetékest de ugyanaz a specifikáció, csak a drágábbik BT-vel bővült. Valóban nem ajánlott lista szerint, de nagyon bejött.
Csak kérdés ugye az, hogy aptX-et támogat-e, ha ehhez van szükség külön támogatásra. Egyébként minden zeném 320kbps MP3, szóval nem teszem magasra a mércét, ez a fejes árából is kiderül.
-
Motion_Blur
félisten
Köszönöm az ajánlást, ma elhoztam edigitalból a Sony MDRZX770BNB-t, még a kedvezményes árból is kaptam kedvezményt, szóval 24,5k-ért tudtam megvenni
Nagyon ergonómikus, tökéletesen illeszkedik a fejemre / füleimre.
Egyelőre csak sima TV adásokon teszteltem, elsőre nagyon meggyőző, már nem vagyok szaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest