Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Férfiként nekem is az tetszik jobban, de az nem túl erős érv egy nő véleményével szemben. Még a 4.1-es BT sem. Jó lenne, ha valaki valami praktikai szempontot tudna írni, vagy gyakorlatban érvényesülő különbségről. Azért köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Motion_Blur
félisten
Köszönöm az ajánlást, ma elhoztam edigitalból a Sony MDRZX770BNB-t, még a kedvezményes árból is kaptam kedvezményt, szóval 24,5k-ért tudtam megvenni
Nagyon ergonómikus, tökéletesen illeszkedik a fejemre / füleimre.
Egyelőre csak sima TV adásokon teszteltem, elsőre nagyon meggyőző, már nem vagyok szaki
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
marquuard
veterán
válasz pkaresz #1518 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Hallgattam tegnap igen, bár csak a sima vezetékest de ugyanaz a specifikáció, csak a drágábbik BT-vel bővült. Valóban nem ajánlott lista szerint, de nagyon bejött. Csak kérdés ugye az, hogy aptX-et támogat-e, ha ehhez van szükség külön támogatásra. Egyébként minden zeném 320kbps MP3, szóval nem teszem magasra a mércét, ez a fejes árából is kiderül.
PSN ID: marquuard
-
-
-
Ati1979
veterán
válasz pkaresz #1642 üzenetére
Jók ezek a vezeték nélküli fejesek. Legalábbis a felső kategória. Elértünk ide.
Igen a vezetékesből jobb hangot lehet kihozni, csak kell hozzá egy jó DAP, ami több százezer alaphangon, plusz egy jó vezetékes. Az se olcsó ha jót akarsz. És kell-e a vezeték az utcára, meg a DAP amit kezedben tartasz? Nekem nem az biztos.
Bedobom a telefont táskába, és fejesről tudom a hangerőt állítani, számokat váltani, és még bele is tudok tekerni. Plusz ha hívásokra is tudok válaszolni. Nem maradok le semmiről azért mert éppen a DAP on zenét hallgattam és nem hallottam a hívást. -
pulutodurumo
őstag
válasz pkaresz #5386 üzenetére
A googlet próbáltad? Ott találtam. De méret alapján is biztos akad pár.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest