Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz RetepNyaraB #7660 üzenetére
Szia, példának szántam, valami hasonló tudású eszközt gondoltam. Most rendeltem egy noname kínai type c-jack dac kábelt, elvileg Altec Lansing 32 bites 384 khzes dac, van ahol azt írták kamu, majd kiderül. Gondoltam, hogy egy jobb erősítővel ez simán jobb lehet, de ezért kérdeztem, hogy érdemes ebben pénzt fektetni, vagy annyit nem ér az egész (több a lé mint a hús).
Az gond hogy ezt nehéz próbálgatni, persze simán vissza lehet küldeni 14 napon belül internetes vásárlás esetén, de én nem szoktam ezzel élni. Ezt megvárom minden esetre aztán meglátom mit hoz ki ez a dac. Köszi a választ és nem gond a belevau, ezért írtam (ez amúgy is fórum, szóval számomra ez így eleve értelmezhetetlen, hiszen pont azért írnak emberek hogy válaszokat kapjanak), hogy ilyen tanácsokat/tapasztalatokat kapjak innen.
Esetleg kapnák instrukciókat dac vonalon, mit érdemes nézni vagy venni ami megéri és valós teljesítmény növekedést hozna (ezzel együtt hang minőség javulás), az se lenne egy hátrány.
Köszönöm szépen a válaszod. -
Ájvé
veterán
válasz RetepNyaraB #7662 üzenetére
Persze ezt értem, csak kivitelezés nehézkes, de köszönöm a felajánlásod, viszont ritkán járok Pesten így ez a verzió se fog menni.
-
csendes
őstag
válasz RetepNyaraB #7660 üzenetére
az sbc/aac minőséget azért madzagon nem nehéz megugrani bt-hez képest.
Ezzel részben egyetértek, de pont ezért a BT fejhallgatóknál egy szint felett nincs értelme a jobb minőségű drivernek. Azért például a JBL-nél SBC-n is lehet hallani a különbséget egy belépőszintű T5**BT sorozat és az eggyel fölötte levő T7**BT között és ez nagyrészt a driver miatt van.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest