Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
őstag
válasz AuraSync #7509 üzenetére
de Music módban is teljesen jó szinkronban van a szájmozgás a hanggal videó nézés közben. Nem hiába blutusz 5.3-at kapunk. (JBL csak 5.0)
Ez a codec-től függ leginkább, nincs köze a BT verzióhoz
A híres LDAC az ennyi, lehet az app-ban állítani ami meg is jegyzi nem kell befutkozni a fejlesztői beállításokba.
Ez nyilván ízlés és szerencse dolga is, de nem árt ellenőrizni, hogy a fejlesztői beállításokban engedélyezve van a 990kbps LDAC-ra. Ez általában megbízhatóbb.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Dim
csendes tag
válasz AuraSync #7509 üzenetére
A JBL most 30. Én igazából egy basszusban kicsit akár színezett, erőteljes belépő fejhallgatót keresek. Ismerős vett egy JBL-t, gyors belehallgatás alatt nekem nem jött be a hangkép. Ugyan a basszus nekem nem teljesen volt elég a bassz-centrikus számokban, de mégis hiányoltam közepet és magast is.Ugyanott korábban Tronsmart Apollo Q10 pl. tetszett, de azt már nem forgalmazzák, ha jól láttam. Lehet nem tekintitek etalonnak, de ezt ismerem, ehhez tudnék viszonyítani, ha valakinek lennének ötletei ebben a(z ár-) kategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Autós topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Intel Core i5-10400F, Gigabyte GeForce GTX 1060 3 GB, 16 GB DDR4
- Keresek - PS5 Disc Drive / lemezmeghajtó
- AMD Ryzen 5-1600x, Gigabyte G1 Gaming GTX 960 4 GB, 16 GB Kingmax
- 75" Neo QLED 8K QN800D Smart TV (2024) illetve Neo QLED 8K TV// QLED 4K TV // Neo QLED 4K TV
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest