Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
kovi:
köszi. -
ballington
addikt
kovi:
akkor tudnál ajánlatokat x1600xt-re v pro-ra? Megköszönném. -
csibor
addikt
válasz
JamesHolden #580 üzenetére
Én 20000Ft-ra gondoltam.
-
kovi
senior tag
MAXTOR 80GB 7200 - 7500 Ft
Ezt is be tudom ma vinni, ha valakinek esetleg kell. -
kovi
senior tag
LG 16x52x32x52 Combo drive ujszerű állaopotban (kb 50 lemezt írt meg) gari 3 hete járt le - 5k
ASUS GeForce 6600 256MB AGP - Garis még pár napig. Doboz minden kütyü megvan.
24k
MA BE TUDOM VINNI VESZPRÉMBE FÉL 4 KÖRÜL !!!! -
Ra3
őstag
válasz
JamesHolden #580 üzenetére
hello, az előző oldal elején irtam:
1.5 éves 17''-os Samsung 795MB eladó 22k-ért. hibátlan, jó állapot, még 1.5 kisker gari, Ajka. 22k. alkuképes. -
Horny256
senior tag
válasz
ballington #553 üzenetére
Hello
Érdekelne a ház
Persze olcsón
Skype -
csibor
addikt
válasz
JamesHolden #569 üzenetére
Esetleg Fhilips 107T41[link]még 1 év garival,menyit érne neked?
-
Horny256
senior tag
Hi all
Keresek 2x256 DDR 400 ramot -
Male
nagyúr
2: olyan gyorsan nem cserélhették neki, mert bevittem és 10 perc múlva sétáltam ki az újjal
Ja, a telefonhoz meg: akkor tényleg hívjon is... nem egyszer jártam úgy, hogy megrendeltem valamit, mondták, hogy hívnak ha megvan.... aztán sokáig semmi, mire meguntam, bementem a boltba, és ''épp most akartalak hívni, hogy megjött''... ez még a régi Blue-Byte-ban volt rendszeres... egy idő után már csak mosolyogtam rajta, amikor a rendelésnél mondták, hogy majd hívnak
Szóval ne mondja, hogy hív ha úgyse teszi... mondja meg akkor, hogy kb mikor lesz, és benézek. -
Hybryd
tag
''van olyan bolt, ahol ezt simán megjátszák, sőt... használt cuccot adtam be nekik, még a boltban nézelődtem amikor eladta újként...''
Kik ők? Ha tényleg megtörtént így, akkor érdekes lehet szerintem.
Én mondjuk jó ideje inkább Pesten vásárolok, mert a többlet időráfordítás bőven megtérül abban, hogy azt kapom amit szeretnék, nem kell rá várni, na meg cakk und pakk olcsóbb is általában. Gari vagy hasonló problémám nem volt még, tehát (lekopogom) 100%-ra bevált.
Ja lehet hogy hülyén hangzik, de én egy olyan helynek is örülnék, ahol nem a leggányabb Codegen meg Acorp ótvarságokat lehet kapni ház címén - persze nem a huszon-harmincezres és afeletti kategóriát igénylem, de legalább legyen valami minimális ízlése a beszerzőknek
Egy haveromnak most vadásztunk össze gépet, és nemigen találtunk ízléses mATX házat neki.
bocs ha túl OFF volt -
kovi
senior tag
Erre többféle választ tudok adni.
1. Ha én lettem volna ott akkor kapásból azt mondom. Nincs a direkt árlistánkon, mert az árlistákat a kiskerek ollózák a preferált nagyker listájából. Általában már innen látni honnan vásárolnak. Szóval azt mondom: '' Szia, be tudjuk szerezni vagy egy kis türelmet kérek míg telefonálok, vagy felírom a számod és visszahívlak!''
Most is így csinálom, nemhogy saját üzletnél...
2. Biztos a ''TomiLan'' -nak azonnal cserélték... -
JamesHolden
aktív tag
tud valamelyikőtök eladó 17''-os Flatron monitort? (LG, Belinea, Samsung...)
lehet új is, használt is... gari is jó lenne ha lenne rajt
jah és Vp.-ben érdekelne
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Pedig az árlista szerintem is fontos... legalábbis én ha keresek valami cuccot, nem járom végig az összes boltot, hanem a netes árlistájukon megnézem... na a Veszkomp itt már elbukik. A múltkor betévedtem hozzájuk, már nem tudom mit akartam venni, közölték, hogy nem forgalmazzák... ekkor rákérdeztem, hogy a netes árlistájukon miért van, mire az volt a válasz, hogy azt ne nézzem, mert nem szokták frissíteni... hát én meg a kapcsolatomat velük nem frissítem
(meg amikor ATI kártyát akartam venni náluk, akkor jól lehülyézett, merthogy az mind sz.r, ő lyat nem hoz, hiába van az árlistájukon, stb.)
A másik hogy ne csak a legolcsóbb cuccok legyenek (pl van ahol a VGA kínálat kimerül az Inno termékeiből...)
Ami pedig a legfontosabb nálam: a garis ügyintézés legyen nagyon baráti... ebben nálam a Tomilan vezet. Nem egyszer fordult elő, hogy kapásból kicserélte (semmi ''majd visszavisszük a nagykerbe a jövő héten, ők letesztelik, aztán utána egy-két héten belül ittlesz'' szöveg), vagy visszaadta az árát... meg ha nem megy a gépemben valamiért, de egyébként jó, akkor visszaveszi... (mondjuk gondolom itt az is számít, hogy már évek óta nála veszek szinte mindent), ja, és ezt utána nem próbálja meg újként eladni...
(van olyan bolt, ahol ezt simán megjátszák, sőt... használt cuccot adtam be nekik, még a boltban nézelődtem amikor eladta újként...) -
kovi
senior tag
válasz
ballington #566 üzenetére
Köszi.
Fontosak ezek az infok nagyon! Egy olyan PC boltot szeretnék ami értetek van!
Azthiszem a kedvességgel és a hozzáértéssel nem lesz gond.
Árlista, tudod az olyan dolog hogy kinek mi fontos. Ha felszeretnéd soroltatni ez összes gyártó összes ketyerélyét az elég sok oldal. S ha valami sok oldalból áll - pl egy hírdetés - azonnal átugrod.
Majd rájön a veszkomp...
... csak már késő lesz.
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
Hali!
Talán az a gáz itt vp-ben, hogy az árlistáik nem teljesek. Vagy teljesen hiányosan van feltűntetve. A Veszkomp egy trágyadomb, az eladókkal egyetemben (jobban mondva ezért olyan, amilyen). Kevés az olyan hely, ahol márkásabb cuccokat lehetne venni.
A pesttől való távolság miatt visz. drágák, itt-ott van egy két tétel, ami elég jó áron kapható.
Szal az elsődleges elvárások egy pc üzlettel szemben: hozzáértő és nem mindent leszóló eladók, normális árlista. -
MoPeTeR
tag
Hali!
A szám jó volt, épp járom a Pannont minden nap, hogy visszakapjam a számot, mert valami gebasz folytán megszűntették az előfizetésem, semmi nem fizetés meg ilyemi, és gondoltam, hogy Hornyval ez már nem lesz aktuális. Én olyan 14-15k környékén keresek. Már nem sürgős, ugyanis vettem egyet fehérváron sürgősbe 16,5k-ért, mert kellett volna, de az nem volt kompatibilis a gépemmel, így lecsúsztam, hogy felhasználjam a sajátomat egy általam épített gépbe
Mennyire alkuképes ez az ár?
Üdv. MoPeTeR -
HaRdCoRe
aktív tag
Nehogy elfelejtsétek: [link]
-
kovi
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Szeretném ha mindenki kifejtené véleményét a vásárlási szokásaival kapcsolatban.
A veszprémi PC üzletek színvonala, árai és megbízhatóságára lennék kíváncsi.
Illetve milyen üzletben járnátok be szívesen, mi lenne az elsődleges ami miatt ott vásárolnátok! -
Male
nagyúr
Eladó:
633-as Celeron proci , húzva nem igazán volt (videodigiző gépben ment, ott meg nem kockáztatunk tuninggal...)
56Kbit-es PCI belső modem (elvileg hardveres, nemtom; Linux és BeOS alatt is ment; Lucent chipes)
VGA hűtő: Spire márkájú, soha nem volt használva, ilyen apró bigyó, kisebb kártyákra jó csak. (R9200 például)
AT-s házikó, rendesen kibelezve... lehet, hogy van benne táp, de nem biztos
Super Nintendo: eredeti dobozában, két irányítóval (az egyiken az oldalsó gomb lötyőg, mert valami kis pöcök letörhetett belőle, de ettől ugyanúgy működik), játék nincs hozzá. Pár hónapja lett kipróbálva, teljesen jól működik.
32MB-os SDRAM: 100-on mentek nálam, de lehet, hogy csak PC66-osok... nemtudom, nincs ráírva... stabilak voltak 100-on.
3.2GB-os vinyó: Quantum Fireball ST.
Intel 430HX chipsetes alaplap + proc + mem + táp: Az alaplap: Socket 7, 4 PCI, 3 ISA slot, 4 EDO foglalat, integrált VGA (külön memóriája van), 2xUSB, ATX-es. A proci: Intel Pentium MMX 166MHz, méretes borda ragasztva és egy apró Papst venti van rajta. 2x8MB EDO RAM. A táp pedig egy 146W-os ATX-es, szabvány méretű (ehhez a konfighoz passzol).
Keresek:
Motorola procit: Egy ilyen érdekelne: [link]
Slot1-es Celeront: lehetőleg a gyári hűtőjével.
Fémkupakos Sun UltraSparc III.
IBM PowerPC603: [link] -
MoPeTeR
tag
Hali! Nincs valakinek 1GB 400Mhz-es RAM-ja 1v. 2 modulban, minél jobb áron?
Üdv.: MoPeTeR -
ballington
addikt
Eladók:
1. Ház torony: [link]
Ár: kb 6k
2. Logitech Pilot Wheel Mouse (ps/2-es) - eredeti dobozában. Irányár: 1500k -
XFX 6200A AGP ~10 hónap garival, árat mondjatok
( 256MB DDR2, 64bit, 800MHz(!) )
SB Live!24bit 7.1 ~4(?) hónap gari, 4kHUF
+ keresek 20GB körüli vinyót (halk legyen, 5400 bőven elég)
+ jöhet olcsó CuMine is (esetleg Slot1 is, magas szorzó nem lényeg) -
Lorke
tag
válasz
ballington #550 üzenetére
Van olyan jó, ha engem kérdezel, akkor jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest