Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz Daniel Alves #19435 üzenetére
Szerintem kb mindegyik.
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nem tudom, Telekomos kapcsolat kártyával esetleg? Csak sejtem.. Kapcsolat kártyával elég sokfelé lehet kedvezményt igénybe venni, természetesen, ha az eseményt/rendezvényt/helyet támogatja a Telekom.
Amúgy jó tudni.. Sosem hallottam erről, hogy itt Veszprémben van.. Mondjuk nem is nagyon hirdetik...
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Ohóó...
Látom itt vérprofi szabadulóművészek vannak -
MK VII
veterán
Esetleg, ha valaki sportolásra adná a fejét és még nincs hozzá órája akkor ajánlom magamat!
-
MK VII
veterán
válasz tib-bee #19571 üzenetére
Üdv.
Én nagyon régóta a Pláza mögötti utcába a Helikon borozóval szembe a Göndöcs Tomihoz járok mindenféle autóval. Nagyon jó szakember szerintem és mindig elfogadható árat kért...
Kasztnist pedig rátóton a Molnár Lacit tudom ajánlani. Jókedélyű korrekt ember és profin dolgozik.. -
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
Így a nyár végére, esetleg valakinek egy csaszi?
-
MK VII
veterán
Valakinek nincs esetleg elfekvőben nem agyon hajtott 300-350W körüli minőségi(bb) tápja?
Chieftec, Fsp, Thermaltake... Valami ilyesmi nem túl drágán? 3000-4000ft-ot szánnék rá maximum.
2x4pin-es CPU power csati legyen rajta.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Keresnék 2gb-os vagy 4gb-os ddr3 1333mhz-es kétoldalas ram modult. Esetleg, ha valakinek van elfekvőben akkor írjon rám legyen oly kedves! Köszi.
-
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #19648 üzenetére
Gyakorlatilag tehetetlen vagy...
-
MK VII
veterán
Pontosan.. Semmi jóra nem vezet a trollkodás..
Velem pont fordítva történt az eset.
Mikor pesten laktam volt egy túlbuzgó szomszédom... Közvetlen faltársak voltunk..
Történt nem egyszer, hogy csak sima alap hangon beszélgettem barátaimmal.. Telefonról szólt a zene. Még csak nem is hangfalról..
A hülye picsa azt hitte ő a minden és volt pofája a villanyórámat lekapcsolni..
3x játszotta el velem ezt, hogy pofátlan módon nem is jogosan hozzányúlt a villanyórámhoz.. Harmadik alkalomra már nem voltam kegyes hozzá.. Betelt a pohár..
Még egyszer hangsúlyozom, mivel tudtam, hogy vékonyak a falak ezért nem használtam sosem hangtechnikát.. Ha zenét akartam hallgatni akkor simán csak telefonról..Megtörtént az eset.. Mire kiértem az ajtóhoz ott csorgott a nyála, hogy ne hangoskodjak..
Én meg kihúztam a 18cm-es vadásztőrömet a tokjából ( mindig ott lógott az ajtónál a ruhafogason, mert a nyócba laktam) és mondtam neki, ha még egyszer ilyet csinál akkor levágom a fejét és belexarok a torkába. Üvöltöttem vele egy sort és visszafutott a lakásába..
Azután nem hallottam felőle.. -
MK VII
veterán
Skacok.. Nincs valakinek egy jóképességű régebbi Nokia telefonja nem túl drágán?
8850, 6310i, 6100, 6230i. Valami ilyesmi.. Esetleg mást is írhattok, ha esetleg akad aztán kitalálom mi legyen..
Nagyon leharcolt ne legyen.. Természetesen egy két apróbb karc, ha van rajta nem gond hisz elég régiek már.
Ja.. Mai nap lenne aktuális a dolog.Leginkább preferálnám a 8850-es készüléket.. Igazából az lenne a fő csapásirány.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz ballington #19682 üzenetére
Üdv.
Le is csapnék a kitre, ha még aktuális.
Amúgy mhz? 1333? -
MK VII
veterán
Esetleg, ha valakit érdekelne órajavítás, felújítás akkor keressen fel nyugodtan!
-
MK VII
veterán
Van esetleg valakinek elfekvőben Nokia 6100, 6310i, 6230i, 6500, 8310i vagy valami hasonló használható telefonja? Megbolondulok már az okosoktól amikkel lassan, gyakorlatilag már mindent lehet csak telefonálni nem.. Szóval egy viszonylag jó aksis ilyesmi telefont keresnék 4-5 ezer forint értékben. Na jó 6310i tudom nem nagyon fér ebbe az árba bele, de hátha..
Előre is kösz, ha valakinek van ötlete. -
MK VII
veterán
Üdv ismét...
2x4gb 1333mhz, 1600mhz CL9 memóriát keresnék 10-11 ezer forintig.
Ha valakinek van eladó akkor ne tartsa magában.
Elsősorban pl.: Curcial Ballistix, G.Skill, Kingston érdekelne. Illetve egy kipróbálás erejéig bizalmat kérnék, ha mégsem működne a lapban akkor vissza lehessen boltolni az üzletet..
Köszi. -
MK VII
veterán
Még mindig érdekelne 2x2GB, 4x2GB 2x4GB-os DDR3 1600mhz-es memória..
Elsősorban régebbi OCZ, GEIL, Kingstone, illetve olyan kitek érdekelnek amiknek mind a két oldalán vannak chipek. 775-ös lapokba mennének..
Ha valakinek esetleg van tudomása eladóról, kérem jelezze.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz toro22 #19866 üzenetére
Az az igazság, hogy összességében annyit nem szántam volna rá, mert régebbi 775-ös gépekbe mentek volna.. Egy 2x2GB-os kitet már sikerült vennem szóval már csak egy 2x2GB-os kitre van szükségem, de köszönöm...
Amúgy tetszetősek azok a ramok! Ha most magamnak keresnék biztos megvenném. Jók a paraméterei.. -
MK VII
veterán
Boldog Karácsonyt kívánok én is minden Veszprémi topiklakónak!
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Iphone 4S 8 vagy 16gb-os készüléket keresek.. Független-t vagy Tmobile-ost. Lehetőleg fehéret, de, ha fekete az sem baj.
30ezer forintom lenne a mókára. Ha külsőleg esetleg avittos az is érdekel, de természetesen olcsóbban.
Esetleg független alaplap is érdekel..
Köszi. -
MK VII
veterán
450-500W körüli FSP Hexa vagy ilyen minőségű tápot keresnék. Halk venti fontos. Köszi.
-
MK VII
veterán
válasz Daniel Alves #19973 üzenetére
Üdv..
Szerintem az anno TV-re beállított képet nem tudja a monitor megjeleníteni és ez a probléma..
Más lesz a frissítési frekvenciája a monitornak mint a TV-nek...
Az előzőleg használt TV-n át kell állítani a frissítést olyanra amit még a monitor elbír és szerintem rendbe jön.. -
MK VII
veterán
Keresek 128-250GB-os M.2 esetleg SATA3-as SSD-t. Leginkább újat vagy alig használtat..
Samsung, Kingston, HyperX, Plextor típusút.
M.2-esből nem minden típus kompatibilis a lapommal...
Köszi. -
MK VII
veterán
SSD-t sikerült vennem viszont beépítő keret esetleg lenne valakinél elfekvőben? 3,5"-os.
-
MK VII
veterán
válasz MasterDeeJay #19990 üzenetére
Igen. Köszi.
Hiszen szinte egymás mellett vannak az üzleteink.. Nem jutottak eszembe. No mindegy.
De talán ma a BestByte-ba kapok valamit. -
MK VII
veterán
FullHD-s 100-106cm-es TV-t keresnék használtan jó állapotban. Állapottól és funkcióktól függően, 70 ezer +,-10e forintér..
3D semmiképp nem kell! Előre is köszi. -
MK VII
veterán
2x2GB 1333mhz CL9-es DDR3-as kitet keresek. Kingston, Corsair, Geil........ Kb akármi.
Lehetőleg kétoldalast keresek. Egy 775-ös lapba menne.
4 ezer pénzt szánok rá.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz ballington #20058 üzenetére
Szia...
Sikerült azóta elég jó áron beszereznem 2x4GB Samsung kitet..
Azért köszönöm, hogy szóltál. -
MK VII
veterán
válasz ArmanD. #20071 üzenetére
Ne idegeskedj.. Nem fog a posta változni, maximum negatív irányba...
Ha már bemész légyszíves emelj szót a nevemben is, az elsőbbségi ajánlott levélfeladás, miért tart nekik 4 napba eljuttatni a címzetthez, mikor másnapra ott kéne lennie? Egy normál feladás 3 nap maximum.. Az elsőbbségi feladás még ráadásul pluszba is kerül.
Szolgáltatás nulla, de akárhányszor adok fel valamit vagy csekket fizetek be, megkérdezik, hogy nem kell-e fasza hitel.
Nyaljanak sót...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest