Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg lenne valakinek eladó asztali gépe netezős (min 2 magos proci, ddr2-es alaplap bla bla.) eladósorban kérem írjon pü-t!
Zoli
-
Kube
senior tag
Hello!
Akinek lenne elfekvőben DDR2 memóriája kérem hogy dobjon egy privátot, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Rabbitf_24
addikt
Asus Xonar DX/XD 7.1 eladó.
-
JanR
addikt
válasz Rabbitf_24 #17109 üzenetére
Na még is csak eladod?
-
JanR
addikt
válasz Rabbitf_24 #17111 üzenetére
Mi szamit nalad normalisnak?
-
szkury
aktív tag
Valentin napra:[link]
[ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Rabbitf_24
addikt
Köv héten eladó lenne egy 1 hónapos CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9 páros. Jelentkezni privátban.
-
szmatyi93
tag
válasz szkury #17119 üzenetére
Nem volt bennem semmi rossz indulat. De ha megbántottalak akkor bocsi nem volt szándékos.
Az a baj a mai világban az ilyen dolgok nem nagyon kelendőek kivétel ha modern stílusú mert azzal még meg lehet fogni a népet, mert sokak számára az ilyen már antik kategória télleg max a nagyi tudja értékelni ezeket....
[ Szerkesztve ]
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
szkury
aktív tag
válasz szmatyi93 #17121 üzenetére
Bocs, kissé túlspiráztam!
Ezek viszonylag "modern" dolgok, tudom most sajna a papírpoharas a divat!
Hálisten van folyamatban több érdeklődő az elküldött képek alapján.
Mondjuk ez nem a multis minőség!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
JanR
addikt
válasz szkury #17123 üzenetére
Azt gondolom, hogy nem pont a "hardver" apró a megfelelő hirdetési felület ezekhez a termékekhez. Nem azt mondom, hogy itt ne hirdesd, csak szerintem egy "globálisabb" portálon több sikerrel jársz. Az itt jelenlévő aktív PH-s tagok nem feltétlen ólomkristály termékekre cserélnék a dolgaikat.
Remélem ezzel nem bántottalak meg, mert ha igen, akkor ne haragudj!
-
szkury
aktív tag
OK, értem, nem bántottál meg!
Az apróhirdetéses besorolása miatt eléggé eldugott!
Gondoltam, mint tágabb régióm, megpróbálom hátha vkit érdekel, mert a szállítást meg tudom oldani![ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Fecogame
veterán
Shure SRH440-es fejhallgató, péntek délután átvehető VP-ben!
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Vkinek egy iPhone 3g?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Rabbitf_24
addikt
DDR3 memória eladó.
-
olcsii
aktív tag
DDR3 ram eladó 2x1gb kingmax 1333mhz meg egy 2gb kingmax 1333mhz.
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Male
nagyúr
-
JanR
addikt
Ha esetleg valaki mITX alaplapba gondolkodik
-
JanR
addikt
Nem egészen, de még nem tudom. Egyenlőre most lesz egy jó lehetőségem egy Maximum V Gene lapot kipróbálni és élek vele - ezért is változtatom meg az mITX koncepciót
A GTX680-m is hirdetem, mert 7970-re cserélném, de eddig 1 srác írt rám, annak meg szerintem elgurult a gyógyszere
-
JanR
addikt
válasz Rabbitf_24 #17140 üzenetére
Javítsd ki az adatlapodon a 3770-t 3770K-ra
Azért Én ebben nem vagyok olyan biztos, engem szimplán a kíváncsiság hajt. Az utolsó kártya ami tetszett az az 5870 volt, most egy kicsit visszahúz a szívem Ati oldalra. Bár nehéz lesz, ahogy a piacot nézem
-
helkis
veterán
DDR1-es SODIMM-et keresek (notiram) 333mhz 512Mb-os CL2,5 modul kellene, vagy 1Gb-os..
árral, püben!esetleg egy IBM T42-es notihoz, bal zsanér!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ArmanD.
őstag
Venne valaki hibás noti vinyókat? Van 2db 80-as satasom.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Keresek Nokia 8910 vagy 8910i telefont.
Napi használatra lesz, nem kell teljesen karcmentes gyűjteményi darab.
Bár tudom esélytelen ilyet találni de azért megpróbálom. -
Tockos25
tag
Olcsó, minimum kétmagos AM3-as procit keresek.
AMD, ATI - the BEST
-
Mi5i
aktív tag
Egy Logitech MX™1000 Laser Cordless Egér megmozgat valakit? Lehet túladnék rajta, ha valaki jobban kihasználná. Minimális használat, logó stb. sincs lekopva róla. Üzemidő jó kérdés, tv távirányító volt néha, úgy hetekig-hónapokig bírta
Dokkolón még fólia! Hogy marketing szenny is legyen a kiírásban.
-
Fecogame
veterán
Várpalotán személyesen át tudom adni a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
olcsii
aktív tag
XFX 4830 512Mb 8500ft ?
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest