Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Én szeretem a vegán kaját, ha elég nagy szelet hússal van letakarva...
Az alapvető probléma szerintem az, hogy nemigen találsz olyan információforrást, amely normálisan elemzi az étkezési szokás minden velejáróját (minden szokásét, húsevést is, vegánságot is). Minden forrás minimum azon a szinten hazudik, hogy nem mondja el a másik oldal mellette érveit és a saját oldal ellenérveit érveit.Tehát egy vegán cikkből megtudhatod, hogy miért jó a vegánság, de azt nem, hogy miért nem.
Egyébként meg a legjobb megoldás, hogy tojni magasról az influenszerekre és azt enni, amit megkívántál. Ha nem nyomtad el a szervezeted jeleit és nem treníroztad évtizedekig hülyeségre, akkor azt fogod megkívánni, amire szükséged van és azzal jársz jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevallom, szoktam hetente többször is Youtube vagy Facebook short videókat nézni. Szórakoztatóak.Ma szembe jött velem a...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest