Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Amindenit!
Pár napja beszéltük nejemmel, hogy majdan leendő gyermekünknek jó lenne majd kisvasút. Nekem anno volt is, majd hazaugrom érte. Gáz, hogy gőzöm sincs, milyen fajta (HO, TT?)... De ez a Piko trafó ismerősen cseng... Nagy, szürke doboz, egy változtatható kimenettel (valami 12V, és polaritást is tud váltani), meg egy másik, talán fix 24V. Kát lámpa a tetején, jelzett, ha rövidzárat észlel. Ebből kitalálható, milyen? Gondolom, NDK-s márkájú volt...
Ezek szerint, ha bővíteni szeretném ''gyűjteményemet'', megtehetem még? Nem kell lemondanom eme régi darabokról? Nem akarok terepasztalt, csak összerakni egy pályát a padlón és játszani, mint régen.
Az említett Erkel utcai és hasonló boltokban csak méregdrága, részletesen kivitelezett, csilivili modellek vannak, vagy a régi jó, nem túl szép, de gyereknek még jó fajták is? Pl. ez a digitális mozdony nekem új... Nekem annyi kell, hogy legyen benne egy villanymotor.
Sipi
Aktív témák
- iPhone topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest