Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Való Világ 5 [csak kulturáltan!] (téma lezárva)

Hozzászólások

(#9322) deniro2 válasza TESCO-Zsömle (#9309) üzenetére


deniro2
senior tag

Nem tudom, ha engem élő adásban lefikaevőzne valaki, akkor az a minimum, hogy rákérdeznék, hogy mégis honnan veszi az illető ezt a dolgot... Persze csak akkor, ha nincs alapja a dolognak...
A Tuja papa-mamával meg nem tudom mi a gond, ők így hívják Csabát és így utalnak rá, hogy az ó szüleiről van szó, nem pedig őket is tujának titulálják... Szerintem. Persze, lehet, hogy túl kevés rosszindulatot feltételezek az érintettekről:)

Egyébként érdekesnek találom -és most nem rád gondolok-, hogy itt a fórumon is többen minden szarnak elmondták már a számukra nem szimpatikus vv arcot (időnként olyan magas színvonalon, hogy törölni kellet amit írtak, holott mindössze napi szabadon választott 40 percnyi összefoglaló által érintettek az ügyben), ugyanakkor viszont a bentiektől meg elvárják, hogy tökéletes úriemberként viselkedjenek 24/7... Tehát, arc nélkül, egy fórumon fröcsögni valakire az erkölcs magasiskolája, élőben közölni valakivel a negatív véleményedet pedig szemétség...:) Sőt, ha a szádon ejtesz ki trágár szavakat, az vérlázító primitívség, ha billentyűzettel teszed ugyanezt, akkor pedig megmondod a frankót...)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Való Világ 5 [csak kulturáltan!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.