Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #2979 üzenetére
Azért írtam ezt, mert rosszul értetted, amit írtam. De az én hibám, mert el kellett volna választani idézőjelekkel és vesszőkkel. Szóval arra céloztam, hogy nem a sablonszöveggel szeretnék találkozni. És a sablonszöveg jelentette számomra azt, hogy: a mennyek országába a jók kerülnek be, és ennek válfajai. Mert én nem erre vagyok kíváncsi, hanem, hogy mi van a halál után, és az hogy következik be.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
OK, akkor témát váltok.
Mi a véleményetek a halál utáni életről?
Mennyország, pokol, reinkarnáció...? -
South Velen
addikt
Persze azt is látni kell, hogy ezt nem mondhatod el, mert akkor csökkenne a "support".
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
válasz fastervótam #2881 üzenetére
Én se, nyugi.
-
South Velen
addikt
válasz fastervótam #2879 üzenetére
Ha van is, biztosan nem az, akinek gondoljuk, gondolják.
-
South Velen
addikt
Az én véleményem: Ha van Isten miért ilyen? Miért halt meg egy tizenhét éves lány akit ismertem és nem cigizett nem drogozott, jószívű volt ... És miért él valaki 100 évig, és miért szenved egy olyan valaki, akinek az orvos azt mondta hogy max. fél éve van hátra és ez volt 4 éve!? Ezt én tapasztalom. Ha Isten olyan frankón bele tud nyúlni a dolgokba, ahogy mondjátok, miért?
-
South Velen
addikt
Én egyszer elkezdtem a Bibliát az objektív képalkotás reményében, számomra ott megállt a dolog, hogy valami technikai gixer volt már a Teremtés Könyv-énél, már nem emlékszem mi, és nem is érdekel, valami olyasmi, hogy előbb voltak növények, mint a Nap. Vagy Ádám és Éva hogy szaporodott, hm? A Biblia vérfertőzést hirdet vagy hogy? De ha ennyire biztos vagy a Biblia realitásában, akkor válaszolj már, hogy ki teremtette az "Egyetlen-t" ?
-
South Velen
addikt
válasz kicsitomi88 #2826 üzenetére
Mondjuk nekem egyből lejött, hogy pap az illető, ennyire beszűkült valaki csak hivatalból lehet
anyway: papként is lehet valaki objektív[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest