Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz South Velen #2834 üzenetére
hogy milyen az emberi szeretet Jézus nélkül???
elég körül nézni a világban és megkapod a választ...
így tudunk szeretni mi...
(nem mutogatok másra, én is benne vagyok a "mi"-ben)persze amikor azt emlegetem, hogy miért van ennyi háború, erőszak, durvaság
miért van pazarlás az egyik oldalon, a másik oldalon éhinség?
ekkor a válasz mindig ez:
ha Isten van, miért engedi, hogy mind ez így történjen?azért mert Isten demokratikus, nem kötelező úgy élni amint Ő javasolta
nem is élünk úgy (gyakran azok sem akik saját magukat hívőnek tartják/mondják)
ezért ilyen ez a világ amilyen...és még egy fontos megjegyzés:
az az ember, aki úgy érzi, hogy jó úgy ahogy van, és köszöni szépen ő nem kér segítséget, megoldja egyedül a problémáit, tud erkölcsösen élni, és erkölcsösen gondolkodni
annak szerintem nincsen szüksége hitre,
ezért nem is célom sosem senkire "rátukmálni" a hitet, vagy téríteni
egyszerűen csak leírtam, hogy én nem vagyok superman, rengeteg hibám van, és ezen én egyedül nem igazán tudok változtatni (és itt a legbelsőbb rossz tulajdonságokra, berögződésekre gondolok)
sajnálom, bevallom, én nekem szükségem van Isten segítségére, ahhoz, hogy ne pazaroljam el azt a pár évtizedet amit itt a Földön eltöltök
de örülök, hogy nektek ez hit nélkül is megy, ebben az esetben tényleg nincs szükségetek kereszténységre, majd ha életetek egy pontján lesz rá igényetek, akkor tudjátok mi a teendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest