Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Ezt Isten dönti el+ egyértelmű.
Csak nem szabad akkor keresztényezni, amikor vádolsz!Amikor pedofil papkról írsz, az nem keresztényi dolog. Ez a gondom.
Ne a szélsőséges dolgokból általánosíts, hanem a keresztényi értékeket képviselő személy legyen keresztény.Ezért írtam, hogy nem én döntöm el, és nem te, hogy ki a keresztény. Ezért kérlek ne hivatkozzál a kereszténységre, ha nem keresztényi értékeket vitatsz, vagy állítasz érvként.
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
DrGonzo22
üzenetére
"Ti meg leszoktatok a cigiről (egyébként 4 év dohányzás után én is...), és ezt isteni megváltásnak tartjátok. Kicsit nevetséges"
Én le akartam szokni a dohányzás szenvedélyéről. Többször már teljesen gallyon voltam pár nap után. Anyám szólt rám, hogy te gyerek gyújts rá, mert rossz rád nézni.
Vért izzadva akartam letenni. Nem tudtam! 25 évi dohányzás utáni napokon valamiféle kicsi szikra hit ébredt bennem, erre másnap nem vettem észre, hogy nem dohányzom.Ez nem a megváltás, de szabadulás! nem nevetséges egyáltalán!
Nagyon nagy dolognak tartom ezt, és ez közel 21 éve volt.
Egyetlen egyszer sem kívántam azóta ezt a megkötözöttséget vissza.A megváltás egy más dolog.
-
JJános
addikt
válasz
hallari
üzenetére
Nem akarlak befolyásolni, sem átprogramozni, csak féltek minden keresztényt.
A tévtanítások sok kárt tesznek a keresztényekben.Az okos szűzeknél sem volt sok olaj, mert a bolondoknak nem tudtak adni belőle.
A lényeg, hogy legyen olaj, és a betöltekezést legtöbbször otthon kapod, nem a gyüliben.Én legalább is így voltam mindig. Szabadulás, betöltekezés, ......minden komoly dolog mindig otthon.
Isten ott tud jobban formálni. Sztem. -
JJános
addikt
Hallottam egy olyan verziót erre a tíz szűzre, hogy az okos szűzek sok jót tettek másokkal, és ezért van elég olajuk. Minden egyes jótétemény szaporítja az olajat.
Kecskék, juhok?Aki mást felüdít az maga is üdül. Aki nem üdít fel mást, az maga sem üdül.
A jó cselekedeteket a testvérek, és mások felé pedig Isten készíti el. Így jön az olaj!Itt József jut eszembe, akinek a testvérei már egy jó szót sem tudtak szólni hozzá.
-
JJános
addikt
válasz
hallari
üzenetére
Nem biztos, hogy olyan jó az a tanítás amire ráálltál.
Inkább agyalj rajta, de csakis mindig az ige legyen a meghatározó. mert a gonosz be akar csapni mindenkit.
Máté 24-ból idéztem már. Mindjárt pedig ama napok nyomorúsága után ......összegyüjti.....a választottait.
Kiket? Az Atya választottait, az egyházat. És a levegőben elébe megyünk. I.Thess 4,17. Mindenkor vele leszünk. Kik? Az egyház.Vagyis feltetszik az ember fiának jele, mindenki tudja majd kiről van szó, ahogy jön a föld felé dicsőséggel, hatalommal, majd elébe megy az egyház.
Aztán a harag kitöltetik a földre.
Szerintem. -
JJános
addikt
válasz
hallari
üzenetére
". Egy hívőnek ugyanígy kell(ene) viszonyulnia a Szent Szellemhez."
Ez már egy kicsit fordított világ, úgy érzem.
Kérd Istentől, hogy töltsön be, és töltekezz be, amikor jön hozzád, de nem te akaratod miatt tölt be, hanem az Ő akarata miatt. Vagyis a beteljesedés nem általad, hanem miattad van. Gerjeszd fel.
Mert Ő adja. A kenet, az olaj pedig az Ő jelenlétének az eredménye.Saját akarata által senki nem tud betöltekezni.
-
JJános
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Igen!
Én még csak azt sem mondhatom, hogy akkor este hejj de nagyon megtértem.
Akkor este egy egészen bizonytalan, és egészen kicsi lépést tettem Isten felé.Addig a pillanatig ateista voltam. Így neveltek a szüleim, az ország.
Az a picike lépés is nagyon bizonytalan volt. Egy nagyon picike hit ébredt bennem, hogy Isten létezik.Isten pedig a szabadulással dicsőítette meg azt a napot. Örült az én megtérésemnek, és picurka hitemnek.

-
-
JJános
addikt
Az agymosásról egy gondolat.
Az evolúció egy agymosásos vallás. ugyanúgy hinni kell benne, mint egy vallásban, mivel eddig semmi olyan bizonyíték nincs rá, amit fel ne lehetne ellen bizonyítéknak használni.
Aki abban hisz átmossa az agyát, mert onnantól egy meghatározó dolog lesz annak az életében, aki elfogadja.
Egyszerre mindent össze tud egyeztetni. Egyszerre minden konkrét, miközben Isten ellenes az egész, és a gonosz találta ki. Csak arra jó, hogy aki hisz az evolúcióban, az bár hisz Istenben, elfordul Istentől.
Több ilyen vallás van, aki mindent össze tud egyeztetni, még az ökumenét is, miközben tudjuk, hogy ez a gonosz akarata az utolsó időkre, hogy mindent összemosson.
Ebből lesz majd világvallás, és ennek a legnagyobb közvetítője maga az evolúció.
Erre nemrég jöttem rá, az itteni hsz.-eket olvasgatva. Szvsz.
-
JJános
addikt
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
"ne essen eső. Lehet, hogy eleve nem is esne. De az is lehet, hogy adottak a feltételek az esőhöz, de jön egy szél"
Volt egyszer egy evangélizáció. Már hetekkel előbb elkezdtem jó időért imádkozni.
Eljött a nap be volt borulva, majd az evangélizáció megkezdésekor a tér felett egy szűk körben eltünt a felhő, kilátszott a kék ég,és az evangélizásió végéig így is volt.
Mindenütt máshol pedig fekete fellegek, és eső volt.
-
-
JJános
addikt
válasz
hallari
üzenetére
Azt mondja az ige, hogy az utolsó trombitaszóra indul el az egyhát elragadtatása. I.Korinthus 15,52
A hét pecsét, a hét trombita még nem a nagy nyomorúság.A harag hét pohara világméretű lesz, bár a trombiták sem egyszerűek.
Bele kell menjünk megpróbáltatásokba sztem akár tetszik akár nem.
Például amikor a jelet teszik homlokra, vagy kézre, akkor minden kereszténynek színt kell vallani, hogy ezt engedi-é, vagy nem.Azért rossz azt gondolni, és mondani, hogy előbb ragadtatunk el, mert nem lesz felkészülve a szíved a próbára.
Ahogy Egyiptomban a tíz csapásból az első három csapás a Gósen földén is volt, mi is belemegyünk a csapásokba.
Hiszen a bűnt ott is büntetni kellett bizonyos mértékig. ők is bálványimádók, okkultak, keménynyakúak voltak. Mi sem vagyunk tiszták még, és sömörgőzés nélkül valók. Sajnos kifutni nem tudunk a világból. (csak kirepülni)
De aztán különbséget tett Isten Ő magáért.
Sztem. -
JJános
addikt
Szelíd az a személy aki alázatos bár, de nem gyenge. Mindig meghallgat, mindig keresheted, a nap bármely szakában. Mindig elérhető mindenki számára.
Nem kiabál, nem emeli fel szavát, csendben végighallgat, és segít.
Bármit követtél el, meghallgat. Gondolkozik a dolgon, és hordozza azt.Ószövetségi jellem. Mózes volt a legszelídebb ember.
Bosszú: Valamely ember, vagy annak közeli hozzátartozója ellen elkövetett sérelem, sértés......halál okozásának megtorlása.
Vérbosszuló rokon-ról olvashatunk az ószövetségben - lásd menedékvárosok.
-
JJános
addikt
Én is simán elmennék katonának. Egyébként vagyonőr voltam jó pár évig. Tisztában vagyok, hogy egy bankrablásnál a vagyonőrt lövik ki elősször.
Aki háborúba megy annak tudnia kell, hogy lőnek. Mindkét oldalról.
Ha a családomat támadja valaki, vagy az országot, nekem ott a helyem.Az már más kérdés, hogy hódítani mennék-é.
-
JJános
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Igazad van, persze.
Eddig mindig a "tudomány" volt a fő érvük. Az a tudomány, amely nem tud semmit bizonyítani, hanem a teremtésben hívőket akarja rávenni, hogy bizonyítsák az ő igazuk ellentétét, ezzel áthárítja a bizonyítást. Ebből nem kérek.
Én pedig nem akarom Isten létét bizonyítani, mert tudom az igazságot.
Én nem etetem a trollt.Aki pedig az evolúcióban hisz, csak annak összeegyeztethető mindaz amit mond.
Aki pedig teremtésről beszél annak nem összeegyeztethető az evolúció.Pontosan ezért mondom, hogy az evolúció vallás, mert csak ők képesek összekatyvaszolni mindent.
-
JJános
addikt
Ezt a filmet az evolúció híveinek ajánlom.
Hogy mi az evolúció? Csupán egy vallás!
-
JJános
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Évente kétszer olvasom ki. Mindig elejétől végéig olvasom, illetve ha keresek akkor azt, amit keresek, illetve egy-egy zsoltárt.
Károly Gáspár féle fordítást olvasom.
-
JJános
addikt
válasz
Mackósajt
üzenetére
Most így kapásból olvasva Jéhu volt. A Baál kultusz papjait, és híveit ölték le.
Baálványokat imádtak.Első parancsolat megszegése.
De Jézus nem azt mondta már, amit tízparancsolatkor Isten Mózesnak, és rajta keresztül a népnek.
Jézus a fogat-fogért, sebet-sebért, kéket-kékért.... eltörölte.
De ami törvényt egy állam hoz, azt be kell tartani, mert a hatalmuk Istentől adatott nékik. -
JJános
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Bocs, de a flame-s videót töröltettem.
Új szövetséget kötött Isten az emberekkel Jézus Krisztus halála által. Mert aki hisz Isten ajándékában, annak örök élete van.
Aki pedig hisz, nem veszik el. Persze ez önmagában nem elég, mert az ördögök is hisznek, és rettegnek.
Mert aki szeret engem, mondja Isten, az megtartja a beszédeim.Vagy nem ezt akartad hallani?
-
JJános
addikt
Ne etessétek a trollt. Flame, és trollkodás.
Mert megtehetik. Ne etesd a trollt. -
JJános
addikt
válasz
hallari
üzenetére
"Isten SZEMÉLYES közösségben szeretne lenni veled"
Igen erre teremtett. De az üdvösség elnyerése nem ilyen egyszerű.
Kell a hit. kell az őszinte ember. De kellenek a hitbéli cselekedetek.
Ezekhez pedig hit társak kellenek, és emberek.
Képmutatás nélkül való szeretet.A szeretet útja a legegyszerűbb, a paradicsomba.

-
JJános
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Ne haragudjon senki, hogy katolikust írtam.
Mivel ők a nagy katyvaszolók, és más hasonlót nem ismerek, ezért ők jutnak eszembe.
Bocsánatot kérek."Ugyanazt a könyvet, és krisztust követitek"
Nekem a probléma itt kezdődik. Ha valaki azt mondja, hogy ugyanazt olvassuk, ugyanazt követjük, akkor a gyomrom nekem egyből tótágast áll.Azért mert ez hazugság. Mert ha ugyanazt követnénk, akkor egységben lennénk.
De itt nincs egység.Egyetlen példát had mondjak. A bibliában olvasom, hogy senkit, senkit ne hívjatok atyának, csak a ti mennyei atyátokat.
És akkor nőtlen emberkéket, akik "fiatlanok" atyának hívnak. Ha ez nem ellentmondás, akkor mi?
A biblia azt írja: legyenek egy feleségű józan életűek, a családukat, házukat jól igazgató emberek, akik püspökséget akarnak. Mert abból lehet látni, hogy fogják igazgatni a híveket. mert a gyümölcseikről lehet megismerni a fát.
Mondhatnák még nagyon sok példát, amit a római katolikus egyház megszeg!
Bálványimádás, és sorolhatnám.Isten pedig bűnt, és ünneplést egyszerre el nem szenvedhet.
Azt is megfigyeltem, hogy akik nem tisztán követik a biblia útmutatását, hanem bárhonnan bármilyen infót jónak tartanak, annak a vége a katyvaszolás.
Egy forrás nem adhat egyszerre édest, és sóst. Ha valaki nem válogatja az eszközöket, és a forrásait, akkor abból katyvasz lesz.
Mi a katyvasz? Hír, infó halmaz bárhonnan, és összekeverve.
Aki azt mondja, hogy teremtés, nem mondhatja, hogy evolúció. Mert vagy az egyik, vagy a másik. Akinek mindkettő érthető az a katyvasz.Remélem érthető voltam.
-
JJános
addikt
válasz
hallari
üzenetére
Mit ne mondjak. Örülök, hogy most nem én vitázok.
Nem szívesen ásnám a lövészárkot fürdőszobámban.A biblia számomra szent írás. Aki számára a korán is az, nahát azzal nem szívesen vitáznék, mert nem meggyőzhető, és az ő fogalma szerint kell azonnal élnem, különben pellengérre állít...és sorolhatnám.
Süketek párbeszéde? Legalább is az egyik fél süket, miközben kioktak bárkit a hallásról.
Nagyon kemény.komolyan mondom nagyon szeretnék Istenről beszélni, nagyon szeretnék a bibliáról beszélni, de itt sajnos nem lehet.
Volna kivel, de sajnos, aki mindent jobban tud nem hagyná.
vitázni meg azzal lehet, aki elolvassa, és átgondolja a keresztények érveit, de itt olyan nem fordul elő.
Sajnálom.

-
JJános
addikt
Hú de nagy csend honol itt.

-
-
JJános
addikt
1886 óta fennáló gyülekezetről van szó. oups.
-
JJános
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Church of God az amerikai gyülekezet. Nem jehova tanúi, hanem hívők.
Én elhiszek abból sokmindent, amit írnak. Kemény, és sokszor hihetetlen, de nekem tetszik.
Egyébként a google-ba mindjárt utánna nézek. -
JJános
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tudom milyen szekta. Én sem olvastam el, csak bele bele olvasgattam.
De gondolat ébresztőnek jó volt.
-
JJános
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Itt van kérem a tudomány.
Olvastad? -
JJános
addikt
[link] 2012.
-
JJános
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Ne haragudj, de nem jól gondolkozol Istenről.
1. Azt nem tudom neked biztosra mondani, hogy mindent megbocsát.
Azért nem, mert első az igazságosság. Isten a harag fiairól beszél, amikor az ítéletről beszél.
Megbocsátása csak annak van, aki elfogadta a helyettest.
Mert a bűn zsoldja a halál,2. Nem mondhatod, hogy a legtöbb kereszténynél keresztényibb vagy, mert a te mércéd szerint gondolod.
3. Jó sem tud lenni senki, csak a saját mércéje szerint.
4. Elkeseredésre semmi okod nincs, mert még nincs veszve semmi.
Azt írtad, hogy volt idő amikor kerested, de lehet, hogy kevés volt az információd.
Isten elé csak hittel lehet járulni. Higyj benne, és keresd, mert megtalálható Ő, a te számodra is. Tudom, hogy Isten nagyon szeret téged!Azt a tüskét ami van benned, azt vidd Isten elé. Tárd fel neki mi az ami a belsődben van, én bátran írom, hogy Ő már ott lesz, és várja, hogy megszólítsd. Körül fog ölelni kegyelemmel, és ezt érezni fogod.
Keress egy helyet, ahol egyedül tudsz lenni, és szólítsd meg Őt.
A továbbot itt meg tudjuk beszélni. nem leszel többé ugyanaz az ember hidd el.
-
JJános
addikt
válasz
vadcoca
üzenetére
Nagyjából sejtem, hogy te azt a kereszténységet akarod számon kérni rajtam, amit te gondolsz annak.
Közlöm veled, hogy egyetlen ember sem tudja saját magát megváltoztatni. Az Isten munkája, hogy minket arra a napra felkészít.
Nekünk törekedni kell arra, hogy munkálni tudjon minket, különben ridegek maradunk, mint ti.Állandóan olyan következtetéseket vonsz le, amiből ha jól sejtem te kerülsz ki jobban.
Ezt nem udom elfogadni, de hidd el ez már vádlás, kárhoztatás kategória.Nem ismered az igaz keresztényeket, de a te fogalmaid szerint akarod, hogy múködjenek?
Ez érthetetlen számomra, hogy ezt miért csinálod.Provokálni akasrz?
Példát hoztam arra, hogy esetleg lehet, hogy te gondolkozol rosszul, erre tovább feszíted a húrt.
Én egész ateista életem során 41 év) minden év kezdetén új életet akartam kezdeni.
Aztán pár nap után azt vettem észre, hogy a régi életem élem tovább.
Miért van ez? Mert senki nem tudja az életét döntően befolyásolni saját erejéből.Mint ahogy senki nem tudja a termetét egy arasszal sem megnövelni.
-
JJános
addikt
"Annakokáért feddődém velök, és megátkozám őket, és megverék közülök néhányat, és megtépém őket,"
Mondja Nehemiás. nehemiásnak volt kegyelme, és van kegyelme!!!!!
-
JJános
addikt
válasz
vadcoca
üzenetére
Persze lehetne másképp fogalmazni. De a vádjaidat nem fogadom el!
"Isten tudja miért nem szeretlek benneteket" -irja PÁL!
Akkor Pál most a pokolra jut? Nem!
Nem ismered Istent, és engem sem ismersz. Az írásokat sem ismered.Amit írtál az is csak egy támadás. Mert azért az nonszensz, hogy te is számon kérsz rajtam dolgokat, amiket a te véleményed szerint egy kereszténynek másképp kellene csinálni.
Talán elősször gondold át, hogy te ezt megteheted? Aztán gondold át, hogy én azt megtehettem é. Aztán rendezd a dolgodat Isten előtt, de hidd el én már rendeztem a dolgomat Isten előtt.
Bocsánatot pedig majd akkor kérek, ha már ti kértetek tőlem. -
JJános
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Ha te dogmatikusnak gondolod, akkor hívd annak.
De ez az igazság. Akik hisznek abban, akit isten az Ő szeretetéből adott nekünk embereknek, azoknak örök életük van. Akik nem hisznek immár elkárhoztak, mert megvetették Isten ajándékát. Lehet, hogy ez így kemény, de ez az igazság."Vagyis ha valaki nem azt hiszi, amit te, csak elkárhozhat."
Hát ha valaki nem azon az úton jár, egyértelmű, hogy máshova jut. Te ezt hogyan fogalmaznád meg?
Meg nem rólam van szó, hanem a bibliában megfogalmazott dolgokról. -
JJános
addikt
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Igazából nem is vitázni akartam. Egyszerűen irritáltak azok a mondatok, amik arról szóltak, hogy aki hisz Istenben, az megvezetett, hogy is mondjam ügyefogyott, kevés ismerettel rendelkező ember.
Most nagyon szépen fogalmaztam.
Vitázni csak úgy lehet, ha én átgondolom amit mondasz, és arra válaszolok, és te is átgondolod amit én mondok, és azzal kapcsolatban válaszolsz.
Vagy ami érdekel benne.Más esetekben egymás melletti elbeszélés, esetleg a másik lenézése történik.
Szívesen beszélek Istenről, mert Istennel nekem világos, és érthető minden. Nélküle pedig semmi nem érthető.
Ha veszünk egy vallást, azoktól általában undorodok, ezért nem vagyok hajlandó megtanulni, hogy mit hisznek, és mit csinálnak, mi jelenti nekik azt amiért vallásosak lettek.
Azért nem akarom tudni a budhisták, és egyéb vallásokban mit gondolnak, mert nem Isten, hanem más személyek hozták létre azt a vallást.
Ezért nem mindegy milyen információval foglalkozom.Ami a szívemben van, azzal foglalkozik a szám, ha érted ezt az igazságot.
Az én szívemben minden rendben van, ismerem az egyetlen utat a célhoz.
Béke. -
JJános
addikt
Nagy szavak. Nem megingatni akarsz?
Csak pár mondatod rakom ide be, hogy más is lássa. És kommentálnám.
1.Rájönnek majd, hogy a világnézetük nem jó, és csak remélni lehet, hogy nem túl későn.
Ez mi, ha nem megingatás?2.Csúnya nagyot fogsz koppanni, mikor rájössz, hogy egy humbugban hittél.
Ez akkor mi, ha nem megingatási kisérlet?3.Hiszel valamiben, amit semmiféleképpen nem tudsz bizonyítani.
Nem. De nem is erről szól ez a topic. Szerintem.4.Megtestesíted a gondolkodni képtelen, fanatikus hívő képét.
Te meg a támadó, másoknak a torkán dolgokat lenyomó hívő ellenes ember képét testesíted meg.5.Kérdéseket tettem fel.
? Nekem kijelentő mondatokat írtál.Erről ennyit. Minősítés nélkül. Hűvös fejjel.

-
JJános
addikt
Az eltérések abból vannak, hogy mások vagyok. És így jó!
De a végén mindannyian szeplő, és sömör nélkül valók leszünk.
De akkor is mások leszünk. Sokszínűek, a teremtőnk akarata szerint.Sokan azt gondolják, hogy mivel mi keresztények vagyunk már tökéletesek vagyunk.
Ezt várják el tőlünk legalábbis a keresztény ellenes emberkék itt.Én írok 30 mondatot, Ő meg egyet: -ezt bizonyítsd be!

Bocs, hogy neked írom.

-
JJános
addikt
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
Légyszi linket. Köszi!
-
JJános
addikt
Az hogy te kéred számon az én kereszténységemet azért nem kicsit sok, hanem nagyon.
És azt is úgy teszed, ahogy te szeretnéd, hogy egy kerwesztény működjön.Mindig a te fejedből, és gondolkodásodból indulsz ki.
Én ehhez nem igazodok. Ha azt írom, hogy Ostoba vagy, azt vállalom.
Isten szemszögéből az vagy.Ezen semmilyen ál-humánum, ál.szeretet, és semmilyem más ál-dolog nem segít.
Te egy ál világban élsz, elszakítva az igazitól, és te akarod megszabni, hogyan gondolkozzam? Nevetséges. -
JJános
addikt
Dehogynem. Le akarod nyomni a torkomon, hogy hülye vagyok. Hogy meg vagyok vezetve, hogy forduljak el mindattól, amiben hiszek, mert az a rossz.
Csak te másképp írod le. De habzó szájjal akarod rám kényszeríteni, azt ami a te fejedben van. Ez a te stílusod. De benne van a másik lehülyézése.
Egyetlen egy érv, vagy érvelés sem fogott meg, és te akarod, hogy én azon gondolkodjak, amin te?
Ha te tudnád azt, amit én azt mondanád: - Ó én ostoba. Hát ezt írtam le neked a te stílusodban.
-
JJános
addikt
Ezt miért kellett kétszer. Egyszer is sok volt.
Én ezt neked nem akarom bizonyítani. De te vagy az ostoba, mert magadból indulsz ki.
Amit én írok az semmi, az hülyeség, meg meg vagyok vezetve.
Legalább írd oda hogy szerinted.Sem fanatikus nem vagyok, sem képtelen a gondolkodásra. Ezt csak te gondolod, mert ostoba vagy.
Ez nem vita, hanem leugatsz engem. Innentől részemről vége.
Nem vagyon öntelt, és nem nézek le senkit. Ezt csak te gondolod.
A te fejedben van mindez.Nem a jó emberek kerülnek a mennybe, hanem azok akik hisznek abban, akit Isten adott nekünk, a megváltót, a Jézus Krisztust.
Jézus Krisztus az út a mennybe.Aki más úton jár a pokolra jut.
Ez a két végállomás van. A pokol, és a menny. Válaszd azért a mennyet.
Béke, és vége. -
JJános
addikt
Nem kívánom neked, és nem figyelsz arra amit írok!
Te azt gondolod, hogy én nem ismerem Istent, mert te nem ismered.
Ne a te fejedből indulj ki.
Abból indulj ki amit én írok. Mert tapasztalatból beszélek. Én megtapasztaltam mindazt amiről írok!Nekem Istennel nagyon jó a kapcsolatom, és én hiszem, hogy amit neked ígért beteljesíti.
Elmondom még egyszer. Ez nem humbug, hanem az élő Istennel van közösségem.
A vele való kapcsolat átélése maga a boldogság! Az öröm, a szeretet, a jóság forrása Ő!Van minden! Édes Atyám a mennyben, paradicsom, örökélet, és üdvösség, és tiszta fehér ruhák, és romolhatatlanság, és halhatatlanság.
Te gondolod mindenrről, hogy nincs!
Mert ostoba vagy! Nem a hívők az ostobák, hanem azok aki nem hisznek!Béke.
-
JJános
addikt
"Akkor soha nem fogjátok tudni bizonyítani, hogy nem ti tévedtek"
Be fogom neked bizonyítani nagyon hamar, hogy Te tévedsz! Amikor elkezdődik az ítélet, és a harag poharait kitölti a hét angyal a földre, én már nem leszek itt.
Majd ha a világ egyharmadrésze marad meg valamilyen szinten, és te élsz jusson eszedbe amit most írok. Ha pedig a pokolba jutsz nem találkozunk, csak Jézus előtt az ítélet napján ezer év mulva. Addig ráérsz gondolkodni, hogy ki volt az aki a valóságot látta kettőnk közül.Nem fenyegetés ez, mert nem kívánom neked. A te döntéseid következményeként fogod learatni a jutalmadat Istentől.
-
JJános
addikt
"Van, akinek elég annyi, hogy elhisz valamit, és nem kell neki, hogy bizonyíthatóan igaza is legyen. Nekem ez nem elég, én bizonyítékot akarok, tudást akarok."
Soha nem lesz kézzelfogható bizonyítékod, soha!
Hiábaló a tudás, ha rossz a kiindulópont, csak megvezet.
Nem a célba érsz vele, hanem eldobod az életed.Érdekes, hogy amikor a teremtést elfogadtam, azonnal minden érthető lett.
Amikor meg ateista voltam állandóan agyaltam?Mi van a hiányzó láncszemekkel? Gondolt egyet a sejt, hogy ideje már emberré válni?

-
JJános
addikt
"Értelmiségi ember vagyok diplomával"
Ennek nagyon örültem.Nekem ugyan nincs diplomám, de szintén értelmiségi ember vagyok.
Számítógép programozást is tanultam. Mai napig fut programom, amit használnak.Csak a világi emberek, akik nem ismerik azt az Istent, akit mi, azok gondolják, hogy ostobák, megvezetett emberek vagyunk.

-
-
JJános
addikt
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
Ezt nem értem én sem.
Ha a zsiráf nyaka azért lett hosszú, mert csak a fákon volt táplálék, akkor a többi állat miért nem halt éhen? Vagy nekik miért nem nyúlt meg a nyakuk?
Viszont ha a teremtést veszem, akkor minden logikus, és érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest