- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hát. Te linkelted a cikket az előbbi postodba, ahol írták, hogy az arányt állító funkció nem működik.
A hozzá adott leírásban szerepel, az biztos.
az N-TTL: mint azt írtam, nem sikerült vele még vakut elvillantanom. Tehát az csak egy tartó. Ennyiből a képernyőm is N-TTL... mert az se képes elvillantani egy vakut
"...a kioldó csak msec-okig húzza be a relét." - túl sok kioldónak nevezhető kioldó van. Ez a fényképezőgép kioldója. Az infra kapu, ami pár msecig ad jelet. Kb. annyi idő alatt repül át egy madár rajt.
Kellene egy tartó áramkör. Most bindzsizem, hogy egy monostabil mv vezérelte tartó ák-t szerkesszek. Csak ugye kis késleltetés és párszor 10V feszültség + mechanikai kapcsolás...
Szilárdtest relékkel elég jó működési frekit lehet elérni.Mezőn tudom majd megnézni, hogy meddig visz el. De ilyen 100m-ek esetében meg hogy méred le a távolságot. Marad a goggle föld utólagos mérésre.
A CR2 beszerzése nekem is sukka volt. A fotós boltban kellett vennem. Másutt nem nagyon kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 11
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hyundai, Kia topik
- Netfone
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest