Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
#65675776 #296 üzenetére
Nem szerencsés összehasonlítani a két gépet, mivel az egyik vadászbombázó, a másik meg vadászgép... Más kérdés, hogy az F-16 kivállóan bevált vadászgépnek is.
De azért nem véletlen, hogy tipikus felhasználás az F-16 bombázó célokra - F-15 légifölény kivívására felállás.
Manőverezőképességben meg a mig tényleg jobb mint az falcon, az más kérdés, hogy a légiharc nem csak abból áll.
Ja hogy Irak egén a mig vesztett? Inkább hadjuk az iraki pilóták kiképzését az amikhoz képest -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
#65675776 #296 üzenetére
Az első mondatoddal 1etértek. Nekem azonban jobban bejön viszont az emeber ember elleni küzdelem mint a gép gép elleni. Az USA pilótáinak nem lehet nagy izgalom egy bevetés mert az elektronikai hadviselés megvédi őket mindekitől. Csak néha kapnak le egy-egy amcsi vasat. Mint pl. a lopakodó F-117-et. Hallottam, hogy egy B-2-őt is leszedtek, vagy az csak kacsa?
Egyébként a Gripen vajon jó választás volt? Szvsz jobban jártunk volna F/A-18D-vel, mert úgy tudom azt is lehetőségünk lett volna megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest