- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz #65675776 #296 üzenetére
Nem szerencsés összehasonlítani a két gépet, mivel az egyik vadászbombázó, a másik meg vadászgép... Más kérdés, hogy az F-16 kivállóan bevált vadászgépnek is.
De azért nem véletlen, hogy tipikus felhasználás az F-16 bombázó célokra - F-15 légifölény kivívására felállás.
Manőverezőképességben meg a mig tényleg jobb mint az falcon, az más kérdés, hogy a légiharc nem csak abból áll.
Ja hogy Irak egén a mig vesztett? Inkább hadjuk az iraki pilóták kiképzését az amikhoz képestMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz #65675776 #296 üzenetére
Az első mondatoddal 1etértek. Nekem azonban jobban bejön viszont az emeber ember elleni küzdelem mint a gép gép elleni. Az USA pilótáinak nem lehet nagy izgalom egy bevetés mert az elektronikai hadviselés megvédi őket mindekitől. Csak néha kapnak le egy-egy amcsi vasat. Mint pl. a lopakodó F-117-et. Hallottam, hogy egy B-2-őt is leszedtek, vagy az csak kacsa?
Egyébként a Gripen vajon jó választás volt? Szvsz jobban jártunk volna F/A-18D-vel, mert úgy tudom azt is lehetőségünk lett volna megvenni....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...