- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"van szagtalan higító is"
Van, de nekem valahogy az (legalábbis AK odorless thinner) nem akart együttműködni sem a Revell, sem a Humbrol enamel festékeimmel.
Mondjuk már nem is nagyon használom őket, pisztolyhoz sokkal jobbak az akril festékek. Abból is inkább a Tamiya, vagy a Gunze Hobby, esetleg a hozzá hasonló kiszerelésű AK Real Color. Ez a három az, ami a legkevésbé kényes a hígításra. De ezekhez érdemes beszerezni saját híítót, mert ez nem olyan akril, mint pl. a Vallejo, sima viízzel nem hígítható, sima alkohollal sem az igazi.
Vallejo akril inkább ecsettel festéshez jók, de az tényleg vízzel kell hígítani, az előbb említett akrilokkal nem is lehet keverni őket.
AK 3. gen festéket meg inkább elkerülném a helyedben, ha lehet. Ez is vizes, mint a Vallejo, de én nem bírtam működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest