Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Takarításhoz érdemes még beszerezni egy ultrahangos tisztítót, fillérekbe kerül (kínából talán 10 dollár körül, ha nem akarsz várni ugyanaz Amazonról/magyar boltból kb. duplája).
Nekem kínai pisztoly is van, de csak alapozásra/telibefújásra használom, finomabb munkára alkalmatlan még felpolírozott tűvel is. Egyet érdemes beszerezni a fémes színekhez, azokat külön pisztolyból ajánlott fújni.
Az Ultrához esetleg érdemes lehet az Infinity kétágú tűvédőjét beszerezni, sookal könnyebb tisztítani a fújás közben rásázradt cuccot (ez főleg akrilokkal elég gyakori művelet).
Én a solo Ultrát venném és pluszban hozzá az Infinity 0.4-es tű+kupakszettet (elvileg kompatibilis az összes H&S egymással, szóval az Ultrát fel lehet hozni később magasabb szintre), ha tényleg kell a 0.4. Én 1:48-ban is tök jól elvagyok a 0.2-vel, olyan nagyon nagy felületeket nem kell fújni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest