Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Na kipróbáltam ezt a yato ollót: [link]
Koaxot vágtam és blankoltam vele. Az első, ami nem tetszik, hogy nincs benne rugó, nem nyílik vissza magától. A másik, ami nem tetszik, hogy egy kézzel nem is nagyon tudom visszanyitni és vágni vele. Túl nagy hozzá, félig meddig már kétkezes olló. Nyilván van kisebb is, de nem tudom, hogy rugó nélkül érdemes e foglalkozni vele. Maga a vágása jó minőség, de azért nem teljesen tökéletes, szerintem lehet ennél jobbat is, csak nem tudom mivel, talán giotinnal.
Blankolásra elmegy, ha nincs más. A külső köpenyt jobban leszedte, mint az olcsó blankoló, ami van, viszont a belső rezet azt könnyen megnyomorítja, ha nem óvatos vele az ember. Szóval ez sem tuti, de azért nem rossz, vágásra ezt fogom használni ezentúl, blankolásra még keresek inkább mást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Milyen videókártyát?
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest