Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
Seedhoston nem megy nekem a fileshare. 404 a válasz, ha megpróbálok elmenni a generált linkre. Pedig korábban működött. 5let?
-
edk-
őstag
Sokáig a Pulsednál voltam, most a seedhost.eu-nál. Utóbbinál jobb sebességeket tapasztalok, leginkább seedbox -> google drive irányba, illetve a seedboxról magamhoz töltve kihajtja a vonalamat, míg a Pulsedról lassabb volt a többszálas letöltés.
-
edk-
őstag
A szolgáltatóm jócskán árat emelt. Tudtok ajánlani kiciócó boxot? Mondjuk 500 GB körüli tárhely kellene, havi 2-3 TB upload elég. Jó lenne SSH is. Legyen megbízható (mindig elérhető, belassulástól, fagyástól mentes). Havi 5 dollár vagy euró körül szánok rá (az emelésig kb. ennyi volt az enyém, 1 TB tárhely, 10 TB upload, SSH).
-
edk-
őstag
válasz
enginev3.0 #4118 üzenetére
Lassabban írd, hogy én is értsem!
-
edk-
őstag
válasz
enginev3.0 #4116 üzenetére
Mit érdemes ahhoz seedelni a ráadáson, hogy ilyen szép sebességek jöjjenek ki? Asking for a friend.
-
edk-
őstag
válasz
SzJoco_ #4114 üzenetére
Szerintem megfelelne neked a Pulsed Media M1000M csomagja, EUR 6.49 plusz áfa.
-
edk-
őstag
Én a Pulsed Media fordított aukcióján havi 4 euróért (plusz áfa) beszálltam. Elégedett vagyok. Láttam már 80 megabyte/s fölötti letöltési értéket is. SSH hozzáférést adnak, így rclone-nal közvetlenül a google drive-ra tudtam tölteni az adatokat (szintén >80 MB/s).
-
edk-
őstag
Szervusztok,
A justseed.it sajnálatos megszűnésével más boxot kell keresnem. Ilyen olcsót nyilván nem találok (átlagosan évi 10 dollárba ha került), a speedbox.li még a legkedvezőbb az outletes pici csomaggal. Igen ám, de Out of Stock (mondjuk a többi csomag is). A tapasztalat szerint milyen időközönként válnak újra elérhetővé a csomagok?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest