Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
én félek kicsit
olyan lazán vettem eddig, hogy á, csak 1000m-t kell 20 perc alatt úszni, ez régen semmiféle problémát nem okozott volna, most viszont az a kis futkározás nagyon lelombozott. sztem azt csinálom inkább, hogy első alkalommal mérem magamnak az 1000-et, aztán utána kitalálom, hogy menni fog-e 20p alatt, avagy azért kell egy kis edzés is. persze azis lehet, hogy inkább le sem adom. amíg nem gyúrok nem árthat valami testmozgás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- DJI Mini 3 pro Fly more Combo
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyan lazán vettem eddig, hogy á, csak 1000m-t kell 20 perc alatt úszni, ez régen semmiféle problémát nem okozott volna, most viszont az a kis futkározás nagyon lelombozott. sztem azt csinálom inkább, hogy első alkalommal mérem magamnak az 1000-et, aztán utána kitalálom, hogy menni fog-e 20p alatt, avagy azért kell egy kis edzés is. persze azis lehet, hogy inkább le sem adom. amíg nem gyúrok nem árthat valami testmozgás.