- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Aktív témák
-
hun.user
csendes tag
Megjöttem, nem tudom mi a lecke holnapra szóval sz*pás... Főleg kémiából lenne jó tudni, mert az a kedvenc...
Na mindegy, angolból ma egy 5-ös phrasal verb-ökből...
-
hun.user
csendes tag
Úristen, tegnap 6-0 nyert a Barca... Mondjuk mit vártam. Mindegy, azért reménykedem, hogy befogjuk még őket. Kikapott a Vasas, majd jól sz*patom benn az osztálytársam.
Jól elhúztunk a táblázaton, bár a DVSC eggyel kevesebb meccset játszott, mint mi [Újpest].
I'll leave my home at 7:50, and I go to school, because I have to! F*ckkK thiz syztem...
-
hun.user
csendes tag
Real Madrid - Almeria 3-0. (folyamatban)
Roma - Juventus 1-4.
Újpest - DVSC 2-0.
Newcastle - Arsenal 1-3.Jobb nem is lehetne ez a hétvége.
-
hun.user
csendes tag
Nikon D60 felé hajlok.
-
hun.user
csendes tag
Reggel mikor felkeltem, reméltem, hogy van egy 10 óra, de csak fél 8 volt. Reggelire betoltam egy bundás kenyeret, kiugrottam focizni egyet, és most lustulok a gép előtt, délután tanulás és hajvágás, végre.
-
hun.user
csendes tag
Nem vágom miért b*szt*tnak most...
-
hun.user
csendes tag
Nem találom az egyéniségem... folyamatosan cserélem az avataromat, kíváncsi leszek mikor szólna rám.
-
hun.user
csendes tag
Feri le szeretne mondani?!
-
hun.user
csendes tag
Mivel elkezdtem fotós "pályafutásom" ezért most gondolkozom egy komolyabb, DSLR gép megvételén. Nikon D60, Canon 1000D a versenyzők nevei. Canon 450D is gondolkodtam, de azért az egy kicsit nagy ugrás lenne egy kompakt után, és azért nem szeretnék 'kidobni' ennyi pénzt, hogyha nem is fogok vele (fotózással) többet, komolyabban foglalkozni.
Ui.: Tippek jöhetnek privátban.
-
hun.user
csendes tag
Hát eltöltöttem 2 napot a PH-n, és bejön. Jó kis közösség, segítőkészek és jól lehet kezelni magát a fórumot (felület).
Nem tudom hová tart ez az ország... Valami nem stimmel. Nem lehet megfogalmazni. Nem kezdek el politizálni, mert jönnek a modik aztán csimm-bumm-cirkusz.
Nyert az Újpest tegnap... Örülök. És pont a Debrecent és 2-0-ra, sajnos nem lehettem ott a meccsen, de neten követtem a dolgokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest