Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Szia!
Megnéztem a drivert:
Driver Package Versions 2.03 for Windows XP
Audio driver 3.38 (WHQL)
Audio utilities 3.17
Network driver 3.13 (WHQL)
GART driver 2.78 (WHQL)
SMBus driver 2.75 (WHQL)
Memory controller driver 3.38 (WHQL)
IDE driver 2.70 In The Box (WHQL)
IDE driver 3.07 Full Driver
Ezzel nekem tökéletesen müxik. -
mattheus
őstag
Én egy ősrégi 2.xx-es drivert használok és minden gond nélkül kezeli az USB-ket, pedig Nforce chipsetem van. Azóta már három gépben kipróbáltam a pendrivet-ot és mindenhol ugyanakkora sebességgel írta, vagyis max 1 MB/sec íráskor és 6-7 esetleg 8 mb/sec olvasáskor. A másik 2 gép PIII és P4 volt............De akkor miért írják, hogy High speed-es, ha USB 1 körüli sebességgel megy

-
mattheus
őstag
Megnéztem a Twinmos honlapját. Elméletileg Hi speed-es, de mégsem lehet 1 MB/sec-nél gyorsabban írni. Én ezt nem értem. Egyébként kipróbáltam egy PIII-as gépben és ott sem....

-
mattheus
őstag
?

-
mattheus
őstag
Kipróbáltam és eddig minden OK. Viszont kiváncsi lennék, hogy másoknak mennyi az adatátviteli sebessége, mert írni 1 MB/sec-el ír (TwinMOS 128MB), ami USB 2.0-ás specifikációhoz kevés sztem. Plána ha hozzáteszem, hogy USB-s mobil rack-emnél 30 MB/sec az érték íráskor. Mi lehet a rossz ? Vagy ez így normális?

[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Ez érdekes, amit írtok. Én most megyek venni egy 128MB-s TwinMOS Pendrive-ot. Majd este kipróbálom, hogy volt-e vmi probléma. MSI K7N2 Delta-L nforce2-vel...

Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Facebook és Messenger
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi