Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miv
tag
Azt tudom mondani, hogy az ESTA előtt mi volt (mert ugye ESTA = korábbi vízum): A vízum azt jelentette, hogy az érvényességi idején BELÜL beléphettél az országba. A tartózkodási engedélyed a fehér színű (ha jól emlékszem I95-ös) nyomtatvány lesz, amibe a beléptetési tiszt írja bele, hogy MEDDIG maradhatsz az államokban.
És korábban, ha visszajöttél és ismét beálltál vízumért a sorba, ha ismét megkaptad, megint mehettél ki. Ez alapján én nem látom semmi akadályát, hogy miért ne mehetnétek bizonyos idő múlva vissza, ha ismét lesz érvényes ESTA-tok. -
Miv
tag
válasz
gaborbol #862 üzenetére
Tyűűű, basszus az írásod felénél járva kicsit dobogni kezdett a szívem, de akkor OK, megnyugodtam.
Én éccsanyámat úgy küldtem ki, hogy az útlevele, meghívólevele egybe volt hajtva egy a/4-es lappal, amire kb. ez volt írva: "helló, xy vagyok. Egy szót sem tudok angolul, de ha bármilyen kérdésed van, a családom már kint vár az ajtón túl. Hívd őket: 1234566. Köszönöm". Mondtam neki, hogy ne parázzon, beterelik őket a sorba, odaér a tiszthez, ha mutatja nézzen bele a kamerába, ha mutatja rakja az ujját a szkennerre. Ha bármi mást kérdez meg adja oda ezt az irományt. No muter sorba került, azzal a lendülettel útlevelet, irományt odaadta a tisztnek és nézte, hogy hova nézzen.A tisztnek se kellett több, még a szomszédos tisztnek is megmutatta, a levelet. Aztán mutatott a kamerába, az ujját rárakta a szkennerre, visszaadott neki mindent és mosolyogva intett, hogy mehet az ajtó túloldalára.
-
Miv
tag
válasz
Devid_81 #859 üzenetére
Bordó (chip-es) útlevél kell, és ki kell töltened az ESTA-t (vagy hagyományos útlevél, de akkor a hagyományos módon kell vízumot kérned). Ugyanúgy visszafordíthatnak mint eddig is, de a vízum eddig sem azt biztosította, hogy nem fordítanak vissza. Ha az emigrációs tiszt úgy ítéli meg, akkor nem enged belépni az országba... bár ennek elég kicsi az esélye.
-
Miv
tag
válasz
Angyallanyka #635 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal... de ha mindenképp mennél és segítség van, keress meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest