Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero
tag
minden stimmel, csak mivel egyelore szakmamban nem tudtam elhelyezkedni, sajnos az angolom meg nem tokeletes, ahhoz, hogy nagyon jol fizeto allast kapjak, ahhoz meg jobb angoltudas kellene.
Szoval egyelore van ami van, nyaron megyunk haza egy honapra, addig mar nem keresek uj allast, mert nem engednenek el egy honapra harom honap munka utan, majd mikor visszajovunk meglatjuk mit talalok.
lakberrol meg ennyit, hogy konkreten 1500 at fizetunk most
igen lehet 600-1000-ert is talalni lakast, csak nem biztos, hogy szeretnel este arra setalni a parhonapos babaddal. -
Pópa
senior tag
Akkor azt csinálnom, hogy nyáron kimegyek ''nyaralni'', és szépen minden ilyen kényes dolognak utánanézek.
Amit lehet, azt el is intézem egy füst alatt. Csak a problem annyi, hogy nem tudom igazán mihez is kell majd a papír a jövőben (hol lesz meló, milyen is lesz)...
Legalább egy ''általánosan elfogadott'' jogsinak örülnék.. -
rlazol
veterán
vagy másfél évet éltem külföldön, volt, hogy magyart egy fél évig nem hallottam, mégse álltam rá soha ennyire. Ha portugált használok, akkor az francból van, mindig. Hál istennek nem vagyunk egyformák.
tiv83us - nem értem, a linket, amit küldtél. arra ugorjak, hogy skilles? nézd, ő nem velem társalog ott és akkor. Nem vagyok se világmegváltó se nyelvújító, a buszon se szólok rá az emberkékre, ha ilyet hallok. nem velem beszél, nem ismerem, ennyi.
faster - kinnt van mindenhol, általában rá van ragasztva a két mozgólépcső közötti részre. -
tiv83us
veterán
Hagyjad mar, en egyszer meg sok-sok eve semminemu amerikai jogsi, vagy ID nelkul, magyar diakigazolvannyal lazan biztositast kotottem
/Rafogtam, hogy az marpedig egy magyar-nemzetkozi jogsi/.
Hivatalosan nezzen ki, oszt kesz, nekik az a lenyeg hogy vegyed-vigyed, koltsed a penzt.
Magyarorszagon most meg nem fogadjak el az amerikai jogsimat. Nah ki is a rugalmasabb?
Flashback: Feherkartya=tartozkodasi engedely, egy kis feher fecni amit az utleveledbe tuznek be mikor atleped a hatart es azon szerepel mikor kell elhagynod az orszagot. -
faster
nagyúr
Hát Egyiptomban kicsit lazábban kezelik a dolgot. A repülőgépen ki kellett tölteni egy vízumkérő lapot, amin kábé annyi adat szerepelt, mint amennyi az útlevélben van benne.

Aztán ahogy ketten a haverommal kitöltöttük a lapokat, sikeresen el is cseréltük egymásét, észre sem vettük, beadtuk az útlevelet a lappal, amin nem stimmelt szinte semmi.
Az immigration officer ránézett az útlevélre, aztán a lapra, majd egy laza mozdulattal kihúzta a nevet, meg a címet a lapon, és föléírta az útlevélben szereplőt (mert ugye nem stimmelt sem a név, sem a cím, úgy általában semmi sem az útlevél rublikáival összevetve )
Szóval ennyire voltak szigorúak. Állítólag európai turistáknál egy lényeg volt: Ne legyen az útlevélben izraeli utazásról szóló pecsét.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Na most én ugye bizonyos okok miatt nem vagyok teljes fizetésre bevallva, lakásom sincs, meg feleségem sem, úgyhogy nem tudom magam olyan magas szintre ''felpontozni'', hogy biztos legyek a dologban. Ha pedig nem vagyok benne biztos, akkor inkább megyek máshová, elvégre én csak turistaként mennék, nyaralni, és marhára elrontaná az egészet az, ha visszadobnák a kérelmet.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Én nem hinném, hogy kimegyek, amíg ilyen hülye gyakorlat lesz vízumkérés kapcsán. Az rendben van, hogy a szabályok, kritériumok szigorúak, nem ez a baj. A baj az, hogy teljesen lutri az egész, megkapod-e vagy sem, mert a szabályok nem egyértelműek. Pláne úgy lehet dühítő az egész, ha lerendezel mindent, kifizetsz erre-arra egy csomó pénzt, hogy legyen mit bemutatni (repjegy, hotelfoglalás, meg persze a vízumkérés díjja) aztán mégis visszadobják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB Dual sim
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)