Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz fokukac #879 üzenetére

Államonként változik,meg attól is függ mire kell.
    Autóbérlés, vagy USA jogsihoz, esetleg biztosítást kötni vele tulajdonodba lévő kocsira.
    Nekem van nemzetközi is meg Magyar is, az MVA-be azt mondták (Maryland) hivatalosan ezzel a kettővel 1 évig vezethetek attól a dátumtól fogva amit a határon a belépésnél bepecsételtek.

Vettem kocsit, nagy nehezen találtam 1 biztosítót, aki hajlandó volt kötni nemzetközi jogsira biztosítást,aztán 1 hét múlva felmondták azzal, hogy nincs Maryland jogsim.... :W

Az a baj a Magyar és a "nemzetközi" jogsival, hogy nem beazonosítható számukra, hogy mi micsoda rajta, gyakorlatilag vicc kategória mind2. Ráadásul megpróbálják összekombinálni a számokat meg az érvényességi időket a két jogsiból és mivel tök különbözőek mindig csak a szopás van vele. Jobb, ha lefordíttatod angolra valamelyiket csak a biztonság kedvéért.

Ha meg csak rendőr kéri, én legutóbb csak a régi magyar szem ig.(barna papír alapú) adtam neki oda, amikor a jogsit kérte, mert csak az volt nálam. Megnézte, megköszönte, visszaadta.

Ha hosszabb időre tervezel, akkor le kell rakni a helyi jogsit amilyen gyorsan csak tudod.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés