- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
válasz
gaborbol #883 üzenetére
Hát ha autót akarsz venni meg hasonlók, akkor persze, hogy érdemes jogsit megcsinálni de ha pl csak autót bérelsz akkor nem. Jogsit meg nagyon gyorsan meg lehet csinálni legalább is régen marha gyors volt. Én 97-ben csináltam kint és annyi volt, hogy egyszer csak simán bement RMV-be 3 különböző papírral kellet igazolnom magam.
1, Útlevél,
2, Bérleti szerződés,
3, I-20-asom volt de aszem még bankszámlát is elfogadtakMár sorrendre nem nagyon emlékszem, de vagy a vizsga elött vagy után volt szemvizsgálat. Egy pulthoz odamentem volt egy távcsőke bele kellett néznem felolvasni a betűket, ezzel csekkolták a szemem. Utána mehettem vizsgázni, aszem 10 kérdés volt, PCn gyorsan ki lehetett tölteni és voala meg is volt a Driver's Permit.
Ez után kellett még egy vezetési vizsga, autót és "felelőst" neked kell szerezn,i aki melletted van mikor vezetsz, mert ugye a drivers permittel csak úgy vezethetsz, ha valaki aki már elmúlt 18 és több mint egy éve jogsija van mindig melletted van. Na lényeg a lényeg én befizettem magam egy 5 órás vezetésre egy iskoláál ami magába foglalta a vizsgát is. Vizsga egy kerületi Sheriffnél volt beült mellém mondta, hogy menjek egy kört és kész
Utána vissza RMV-be befizettem a 30 dodót a jogsiért, megint kaptam egy papírt amivel már vezethettem és postán jött a jogsi.
Érdemes megcsinálni, hogy ha hosszabb ideig maradsz mindenképp, mondjuk sajna most már nem adják úgy mint régen, hogy 5 évre, csak addig ameddig a Vízumod érvényes és nem minden Vízumra adják, pl sima turistára nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Háztartási gépek
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 3D nyomtatás és tervezés!
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest